שלוםםם

BIoNdY

New member
שלוםםם

רציתי לדעת אם יש אפשרות להשיג את המילים של השיר שאני לא זוכר איך קוראים לו.. אבל הפזמון (בעברית) הולך משהו ככה: ואין פיות ואין נסיכים ואין וחלומות ובלעדיך אין לי חיים או משהו כזה... אז אם אתם יכולים להשיג לי את המילים של השיר בספרדית זה יהיה אחלה =] תודה רבה דרך אגב.. באתר הרשמי לא מצאתי

נטלי 97

New member
../images/Emo187.gif Y Asi Sera - וכך היא תהיה

וכך היא תהיה אהבתי לך חיכתה כל-כך הרבה שנים ידעתי זאת כשאותך ראיתי אהבתי עלייך חלמה בכל-כך הרבה חלומות ועכשיו אתה כאן אהבתי עלייך חשבה כל-כך הרבה פעמים וכבר זיהיתי אותך אהבתי אותך המציאה מאז ומתמיד והגעת לכאן וכך היא תהיה יחד סוף סוף וכך היא תהיה בשביל שנינו וכך היא תהיה אהבה גדולה וכך היא תהיה וכך היא תהיה היא תהיה אהבה גדולה עד הסוף שאף אחד לעולם לא יצליח להפריד אהבה גדולה שהלב לה כל-כך ציפה וכך היא תהיה אספתי כל-כך הרבה "אני אוהבת אותך" בתיבת הסודות שלי היא שמרה על כל-כך הרבה חיוכים על כל-כך הרבה נשיקות בעינייך ראיתי את עיניי הן היו קיימות בשבילי לא קיימת אחרת לא קיימת אף אחת את כאן

פלורותם

New member
הוא לא התכוון לזה..

הוא נראלי התכוון לפורקה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gif

Porque no existen adas, ni principes ni suenos, porque todo es mentira porque sin ti ya no hay mas vida...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהנה:

Porque Miro caer las gotas De lluvia en mi ventana Se que todo sera igual No cambiara manana El sol volvera a salir La luna sera mas blanca En rio sera mas rio No caeran las montanas Por que me quedo muda Prendida en tu mirada Por que todo es lejano Por que sin ti no hay mas nada Por que no existen hadas Ni principes, ni suenos Por que todo es mentira Por que sin ti Ya no hay mas vida Un dia profundo y claro Llegaras a buscarme En una carroza blanca Como en los cuentos de antes Tu seguiras alli Yo seguire sonando Ese beso que al fina Te robare mientras tanto מדוע? מביטה בטיפות הזולגות בגשם שבחלוני יודעת שהכל יהיה אותו הדבר לא ישתנה מחר. השמש תחזור לצאת הירח יהיה יותר ירח הנהר יהיה יותר נהר ההרים לא יתמוטטו. מדוע אני נשארת אילמת אבודה בתוך מבטך, מדוע הכל כה מרוחק בלעדייך אין יותר שום דבר. מדוע לא קיימים הפיות, ולא הנסיכים, ולא החלומות, מדוע הכל הוא שקר בגלל שבלעדייך כבר אין יותר חיים. יום אחד הכל יתבהר תגיע לחפש אותי, בכרכרה לבנה כמו בסיפורים של פעם. אתה תמשיך שם, אני אמשיך לחלום, הנשיקה הזאת שבסוף גנבתי לך למרות הכל.

למעלה