שלוםם.. אני חדשה

mor224

New member
שלוםם.. אני חדשה../images/Emo6.gif

שלום!! :)
קוראים לי מור ואני בת 17.5 התחלתי לשמוע את HIM רק בחודש האחרון..( כן כן די מאוחר , אני לא יודעת איך לא גיליתי אותם קודם...
) וזהוו בנתיים מקווה להשתלב...

../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!

אני לוטם בת 14 וחצי מהקריות השתלבות נעימהה

mor224

New member
חחח תודה! ../images/Emo67.gif כנסו שניה לתמונה.

וד"א מור יש לך שם יפה..
. אתמול חברה שלי מצאה את התמונה הזאת---> ות'אמת גרמה לי לחשוב קצת... היא אמרה שמהתמונה הזאת אפשר לומה שווילה .. נאצי או לפחות נגד ישראל או יהודים בכללל... אזז פליייזז תענו לי יש מצב שזה נכון??!???

sacrament

New member
לאחר שנתיים של לימודי פוטושופ

זה אכן נעשה בפוטושופ, ובצורה חובבנית למדי...זה לא משהו פירסומי שוילה או הלהקה החליטו לקדם ולהפיץ...כי אז זה היה עשוי במקצועיות. סתם איזה מעריץ עם ראש חולני שהחליט לשים עליו גדר תיל ונרות. רואים בבירור שוילה אפילו לא רק לבש את החולצה-גם היא מולבשת עליו (שימו לב לחיבור בין הצעיף לחולצה).

mor224

New member
כן אולי, עכשיו שהסתכלתי טוב יותר

החולצה נראית מולבשת..

את באמת רוצה שאני אעבור על כל

המליון ואחת תמונות שלי? :X ועוד שאני לא בטוחה אם יש לי אותה על המחשב או לא? בבקשה בבקשה לא. *פאפי פייס*

Blade Of Fire

New member
נצא לרגע מנקודת

הנחה שזה אמיתי-לדעתי זה הפוך... לא נאצי אלא מתייחד עם השואה-וילה מוצג פה כיהודי מאחורי גדר תיל ולא כחיל נאצי....

sacrament

New member
מתייחד עם השואה כשהוא מעשן סיגריה

ועושה פרצוף לא רציני? לא נראה לי יש מלא תמונות שהוא נראה עצוב ודיכאוני...אפשר היה להשיג את האפקט הרצוי עם אלה, ולא עם התמונה הזו. בכל מקרה, משהו בתמונה באמת מוזר /-:

למעלה