שלוםם ישלי שאלה חשובבהה

שלוםם ישלי שאלה חשובבהה

שלוםם לאבא שלי עודמעט יש יותולדת וממש אין לי מושגג מה לקנות לו אולי תוכלו לעזור לי אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאולל אבל ניסתי בכל צמחקרה יש הצעות ?! דרך אגד רבא שלי מעשן ומטורף על חדר כושר בתודה אני :)

ferdinand

New member
הממממ ../images/Emo150.gif

הייתי יכול לספר מה אני הייתי רוצה ליומולדת, אבל לא נראה לי שזה יהיה רלוונטי. יש לו כבר ZIPO?, מנוי לחדר כושר? (אם לא זה מש'ו שעם עוד אחים/יות בני משפחה, אפשר לארגן ביחד) ואם יש לו מנוי - אולי לארגן לו איזה יום כיף ספא שכזה במועדון שלו - גם גברים אוהבים את זה! וגם נזיפה קטנה, לא לא על הכתיב המג'וברש! את יודעת - גם אנחנו, האבאים (וגם הן האימות) היינו פעם בני 15. אנחנו לא איזה ייצורים שבלוניים שרוצים ועושים אותו הדבר - ייענו - גם אבאים הם (כלומר אנחנו) בני אדם. שונים מאוד אחד מהשני, עם רצונות ואהבות שונות. כאילו - אין איזו מתנת יומולדת אולטימטיבית ש-"אבאים" אוהבים במיוחד, כמו נגיד שארנבים אוהבים גזר, או חתולים שמנת! או שאולי בעצם כן - יש מש'ו!
איזה יום כזה של פינוק מיוחד - מצדך, מצדכם (אם יש לך אחים או אחיות) אולי שאיזה בוקר תקומו מוקדם (את שובתת עכשיו - לא? אז ככה שזה יכול להתאפשר) תכינו לו ת'ארוחת בוקר שהוא אוהב, עם קפה למיטה. אולי אפילו קצת לסדר ת'בית, להכין לו סנדוויצ'ים לעבודה. מש'ו כזה!......

aviah

New member
סיגר

יש טובים ומיוחדים בחמישים שקלים, ובמאה וכמובן ביותר.

למעלה