שלוםם

666333

New member
שלוםם

למישהו יש את המילים של מאחורי הדלת? תודה מראש=]

DeepThoughts

New member
הרי

אף אחד לא שומע את הקול אני חונקת מאחורי הדלת מאחורי הדלת אף אחד לא שומע את הקול אני חונקת מאחורי הדלת מאחורי הדלת כמה זמן אני שואלת כמה זמן אני שואלת מאחורי הדלת מאחורי הדלת חופר המחילות שוכן המערות יצור ללא פיגמנטים סודות חידות מיטות שבורות מקום לדאגה מקום לאין עונה לי לאין עונה לי כמה זמן אני שואלת כמה זמן אני שואלת מאחורי הדלת מאחורי הדלת כמה זמן אני שואלת כמה זמן אני שואלת מאחורי הדלת מאחורי הדלת אין דבר שאי אפשר אם רק רוצים הכל אפשר וכל שאר השקרים שכבר סופרו לי פנס הרחוב הלילה בשדרה קולות הממטרה משקה את הפרחים שיפרחו לי מלים סתומות ועמומות צללית של משהו עמוק חשוב לזכור על מה דברנו מחר אני אפסיק מיד עם כל מה שהבטחתי שאפסיק מיד על זה דיברנו כל כך הרבה דברים שלחשתי לעצמי עכשיו קמלים בשקט נאלמים / נעלמים לי עכשיו אני רוצה להתחרט לנסוע לחופשה בבקשה מכל מה שכרוך בי אל תתני לי להפוך למשהו שאין לו תקנה אני צריכה שתעזרי לי כל הרכבות נוסעות אל תוך עצמן מאחורי הדלת תפתחי לי אף אחד לא שומע את הקול אני חונקת מאחורי הדלת מאחורי הדלת אף אחד לא שומע את הקול אני חונקת (יותר חלש) מאחורי הדלת מאחורי הדלת אף אחד לא שומע את הקול אני חונקת (בלחישה) מאחורי הדלת מאחורי הדלת אף אחד לא שומע את הקול אני חונקת (באלם, רק השפתיים זזו קצת) מאחורי הדלת

DeepThoughts

New member
וואי איזה קטע, עניתי לך בדיוק יום אחרי

איזה צירוף מקרים הזוי הזוי ביותר

califia

New member
טיזרית!

את יותר גרועה מערן וברי. לכי, לכי תופיעי עם טרנט וקייל.

califia

New member
איזה איזור חיוג? חסרה ספרה! זה קוד? כמו ב

שנת האפס של מסמרי תשעה אינץ'? יש אתר אינטרנט, וקוד במאחורה של העטיפה שמוביל למספר בח"ול שבו יש תקליט שאומר שהמטלפן מבצע מעשה חתרני? מאחורי כל מילה שאתם אומרים בעיברית נמצא טרנט עם נרגילה, גם אם זה מתחיל בסיביר או בהוליווד עם הבה נגילה.

למעלה