שלוםם...:))

LovE BuSTeD

New member
שלוםם...:))

מה קורה?:) הייתי פה ממזמן קבועה, לא נראה לי שזוכרים אותי בכלל זה ממש היה ממזמן שנה ויותר, אבל אני עדיין קוראת פה לפעמים ועדיין שומעת מקפליי:) בקיצור אני מחפשת בנרותתתתתתת את השירים החדשים של מקפליי שמעתי אותם והם מה זה יפים אבל אני לא מצליחה להוריד, אז פליז פליז פליז תעלו לי אותם או שתביאו לי איזה לינק שאפשר להוריד..בבקשה:) אה וסתם שאלה לא קשורה למקפליי למה האחים ג'ונס מחדשים שירים של באסטד??מישהי יודעת?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמעלה לך ../images/Emo9.gif

אוההה וברוכה השבהה :]] עמית 16 וחודש XDD פייב דאגיי

היי ..

היי עדי 14 אני לא יודעת איך מעלים אבל עם בא לך
201498223 ומסנג'ר : adidaa101@hotmail השתלבות מהירהה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifהההייי ../images/Emo24.gif

אני אעלה לך את כל השירים בקובץ זיפ בהודעה הבאה
ספיר , בת ים , עוד 7 ימים 14 , דאגי
ובקשר לג'ונאס .. נראה לי שהם עושים את זה בגלל שבאסטד כבר התפרקה ולא כולם יודעים שזה השירים שלהם .. למשל אני חשבתי ש3000 years זה של ג'ונאס עד ששמעתי את של באסטד .. אבל זאת סתם השארה שלי > < תהניי
מסן אם בא לך
[email protected] ספרי רצת על עצמך
~וואיי סורי על החפירה
~

sweet shir

New member
ברוכה השבהD:

אני שיר, בת 16 מרעננה, ואני דווקא זוכרת את הכינוי שלך.P: ולגבי האחים ג'ונאס, למה שלא יחדשו? חח עושים קאברים כמו כל להקה.. השתלבות נעימה

LovE BuSTeD

New member
יו איזה חמודותתתת:)

תודה תודה אני יוריד הכל שאני יחזור מהעבודה תודה שוב:)

גרבע

New member
../images/Emo105.gifברוכה השבה?^-^

צור 13 מחיפה אוהבת את דני
השתלבות מהירה D:

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifוולקאם באק ../images/Emo6.gif

אני קרן , בת 13 מנחשונים, והפייב שלי זה דאג

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifברוכה הבאה:)

לידור>15>חולון>דני
השתלבות נעימה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה השבה :>

אני אלכס, בת 18, טום
אני זוכרת אותך! וגם היית בפורום באסטדורק.. לגבי הקאברים זה היה בתקופה לפני הפרסום המטורף של עכשיו ונראלי שהם סתם ניסו להתפרסם דרכם, לא משהו רציני. למרות שלא אהבתי את העניין
אניווי, השתלבות מהירה ונעימה

dar dahan

Member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

גם אני לא נמצא פה כל הזמן, ונדמה לי שאפשר למצוא את האלבום לקנייה בחנות דיסקים, לא? או שתנסי להוריד מהאימיול למרות שאסור לדבר בפורומים כמו תפוז על הורדות... לגביי האחים ג'ונאס, הם סתם שלושה אחים שמנגנים, הם לא באמת עושים מוזיקה נורמלית, הם עושים מוזיקה בשביל מעריצות, ובגלל זה הם עשו קאבר עלוב לשיר נחמד של באסטד. ושוב ברוכה השבה,

למעלה