שלוםם

דיתושית

New member
שלוםם

תגידו אני היחידה פה שמתה על איריסס המקסימהה ושונאת את קמילה הכלבהה הזאת? תחשבו שניה איריס כלכך מתוקהה! היא בכל המעשים שלה רק הגנה על אלנה והלכה עם הרגשות שלה קמילהה בניגוד אליהה ממש גנבה בכל המובן של המילה לאמא שלה- הבן אדם שאמור להיות הכי קרוב אליה את החבר!

ElinorL

New member
לדיתושית

אני רואה למה את חותרת ועד לא מזמן אני ממש ממש הסכמתי איתך אבל אם אלנה קיבלה את זה ומאושרת בשביל הבת שלה אז גם אני יכולה והאמת היא שקמילה לא כזאת נוראה ואדו מאוהב בה לחלוטין ואלנה מצאה לה את מיגל כך שאני כבר לא ממש מסכימה איתך כמו שהייתי מסכימה פעם אבל איריס חמודה למרות שלפעמים היא מגזימה עם החוסר טאקט שלה אבל כל הכבוד שהיא אומרת מה שהיא חושבת, חבל שרק היא עושה את זה בהגזמה... אני חושבת שקמילה חמודה בתור בן אדם אבל הקטע שהיא עשתה באמת מסריח ואני לא חושבת שאוכל לשכוח אותו לגמרי קיצור התחרבשתי לגמרי ואני מקווה שהבנת מה ניסיתי להגיד, שפעם הייתי מסכימה איתך לחלוטין והיום אני מבינה ומזדהה אבל לא מסכימה לגמרי... אני בסדר אם שתיהן כי לשתיהן יש מעלות ומגרעות כמו לכולנו :)

KaRiNuSh12

New member
../images/Emo23.gifגם אני אוהבת את שתיהן!

למרות שאיריס לפעמים מגזימה אבל היא כ"כ מתוקה! רק לקמילה היא לא מתנהגת יפה... היא לא הכי רעה...

ElinorL

New member
כי היא לא סובלת את קמילה...

וחוץ מזה שקמילה לא כזאת מלאך, היא עדיין השיגה את אדו בדרך מגעילה וזה משהו שאני לא יכולה לשכוח לה... כמו שאמרתי לשתיהן יש מעלות ומגרעות!

psa

New member
לדעתי ,איריס היא המכשפה של הסדרה

ובכל זאת היא שונה מה"רעים" הקלאסיים של הסדרות... היא לפחות לא מסתירה את הרוע שלה -כמעט ולא פועלת מאחורי הגב. אך היא מתנהגת ברוע ... גם בחיים ,לא תמיד צריך לאמר מה שבאמת חושבים ....

שלומית16

New member
דיתושית

תדעי לך שגם אני בהתחלה שנאתי את קמילה ואהבתי את איריס אבל איריס כבר לא מגנה על הלנה היא פשוט משוגעת והבנתי שהיא פשוט שטן~ אבל כמו שאומרים "על טעם ועל ריח ...

למעלה