תגידו אני היחידה פה שמתה על איריסס המקסימהה ושונאת את קמילה הכלבהה הזאת? תחשבו שניה איריס כלכך מתוקהה! היא בכל המעשים שלה רק הגנה על אלנה והלכה עם הרגשות שלה קמילהה בניגוד אליהה ממש גנבה בכל המובן של המילה לאמא שלה- הבן אדם שאמור להיות הכי קרוב אליה את החבר!
אני רואה למה את חותרת ועד לא מזמן אני ממש ממש הסכמתי איתך אבל אם אלנה קיבלה את זה ומאושרת בשביל הבת שלה אז גם אני יכולה והאמת היא שקמילה לא כזאת נוראה ואדו מאוהב בה לחלוטין ואלנה מצאה לה את מיגל כך שאני כבר לא ממש מסכימה איתך כמו שהייתי מסכימה פעם אבל איריס חמודה למרות שלפעמים היא מגזימה עם החוסר טאקט שלה אבל כל הכבוד שהיא אומרת מה שהיא חושבת, חבל שרק היא עושה את זה בהגזמה... אני חושבת שקמילה חמודה בתור בן אדם אבל הקטע שהיא עשתה באמת מסריח ואני לא חושבת שאוכל לשכוח אותו לגמרי קיצור התחרבשתי לגמרי ואני מקווה שהבנת מה ניסיתי להגיד, שפעם הייתי מסכימה איתך לחלוטין והיום אני מבינה ומזדהה אבל לא מסכימה לגמרי... אני בסדר אם שתיהן כי לשתיהן יש מעלות ומגרעות כמו לכולנו
ובכל זאת היא שונה מה"רעים" הקלאסיים של הסדרות... היא לפחות לא מסתירה את הרוע שלה -כמעט ולא פועלת מאחורי הגב. אך היא מתנהגת ברוע ... גם בחיים ,לא תמיד צריך לאמר מה שבאמת חושבים ....
תדעי לך שגם אני בהתחלה שנאתי את קמילה ואהבתי את איריס אבל איריס כבר לא מגנה על הלנה היא פשוט משוגעת והבנתי שהיא פשוט שטן~ אבל כמו שאומרים "על טעם ועל ריח ...