שלוםם!

עודד42

New member
שלוםם!

שלום אני חדש פה רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי...אני רוצה לשפץ חדר נוער כיום 2 קירות בחדר צבועים בסגול-כחול בהיר ו2 קירות צבועים בצבע תכלת. קיר אחד של החדר הוא כמעט כולו ארון עם 3 דלתות הזזה אחת מראה ו2 בצבע כחול אבל רואים את העץ מאוחרה ...כלומר כחול שקוף. יש בחדר 2 מדפים בצבע תכלת מעט כהה מהקיר , שידה גבוהה פינתית בצבע כחול כהה ועוד שידה ציבעונית (ירוק תכלת כתום-צהוב). ועכשיו לבעיה..איך לשנות את החדר?.. חשבנו על ורוד פוקסיה לקירות אבל יש בעיה עם הארון (שבצבע כחול) מה לעשות??...

עודד42

New member
אממממ

כמובן, שאם הקירות יהיו בורוד פוקסיה חשבנו לשנות את צבע השידות והמדפים. אה ושכחתי להגיד שיש גם שטיח בצבע טורקיז ווילונות בצבע כחול-סגול. פשוט בלגן שלם של צבעים!!

uvls

New member
שלום, עודד

תראה, קצת קשה לומר לך "מה לעשות" בהתבסס על המידע שנתת. עיצוב זה יותר מצבע, וצבע זה יותר משמות של צבעים. צריך להבין מה מימדי החדר, מה הפרופורציות בין הקירו שתוחמים את החלל, היכן נמצאים החלונות, היכן הכניסה, איך נראה הריהוט, הריצוף, הבית כולו וכמובן, להבין מה הדייר/ת רוצה. וזה עוד רחוק מלהיות הכול. וגם אז זה די מסובך למצוא פיתרון אסתטי ויעיל, שימצא חן בעיניך, יתאים מבחינת תקציב ו"יעבוד" לאורך זמן. אם אתה מעוניין בתשובה בהתכתבות באינטרנט, עצתי לך - הכנס תמונה של החדר ונסה להעלות שתיים-שלוש אפשרויות מנומקות פחות או יותר. לא רק "ורוד פוקסיה". ואז ניתן יהיה לנסות לסייע לך בבחירה באופן משמעותי. ואגב, קירות בורוד פוקסיה נשמע קצת קשה לעיכול... יובל

למעלה