שלוםשלוםלוםשלו כולם אני חדש (בפורום לא בעיר) :)
C cobainos New member 7/12/03 #4 וולקאם מאיזה איזור בעיר?ביצפר?או שאתה מבוגר...השכלה? חשוב לציין שהפורום מיועד רק לאקדמאים...סתם יום טוב...
וולקאם מאיזה איזור בעיר?ביצפר?או שאתה מבוגר...השכלה? חשוב לציין שהפורום מיועד רק לאקדמאים...סתם יום טוב...
ח חןשסק New member 7/12/03 #6 ירדןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif ברוך הבאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! תהנה כאן ))
ירדןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif ברוך הבאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! תהנה כאן ))
H Hii BiTcH New member 8/12/03 #7 ירדן שם של בן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בתענוגות אני אומרת
ירדן שם של בן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בתענוגות אני אומרת
C cobainos New member 8/12/03 #8 לא רק שזה שם של בן... זה קודם כל שם של בן ירדן זה שם של נהר,ונהר זה זכר. מכאן-ירדן זה שם של בן
C cold fire1 New member 8/12/03 #9 לר רק שם של בן, שאחד חמוד גם מה אני יעשה שאני צנוע.. ולמי ששאל, אני בן 14 מדורות מרכז ראשון