שלוםתאני חדשה פה.....

onedayat atime

New member
שלוםתאני חדשה פה.....

ספרו לי סיפור הצלחה.....מישהו שהיה עמוק בבלאגן ויצא וחי ואוהב בתוכו כי אני כבר שנים עצובה עצובה והבנתי הכל מכל הצדדים והצורות \מכל התורות ומכל הסכנות.יש איזה מקום כזה שקשה כל-כך לצאת ממנו.....אתה לא מאמין לכלום כי מייד צצה עוד סכנה ועוד פחדת,עוד מחלה.....אני לא אוהבת למרות שידעתי לאהוב וזה מפחיד ובודד כל-כך ליהיות בצד הזה אחרי שכבר חשבת שפתרת את הכל

שלום onedayat atime

אני יכול לספר לך שאני למשל, מנער מתבגר מנותק לחלוטין מהעולם ומשולל כמעט כל יכולת חברתית שעבור רבים בסביבתי היתה טריוויאלית, הפכתי לבחור שמכיר כיום ולו מעט ביכולות שלו לתת לסביבתו ולתרום לה, מכיר בחלק מהכשרונות שיש לו, יודע לאהוב ויודע בכלל להתחבר במידה כלשהי לרגשות שלו בלי לשקר לעצמו....ועוד. יש לי הרבה דברים להשיג ולבנות בעצמי. אני עדיין מרגיש שאני הולך על קרח דק במידה מסויימת, כי הדיכאון, ההרס העצמי, הדימוי העצמי הנמוך ,בעיות בריאות שונות ועוד, עדיין מלווים אותי, אבל אני מרגיש כמתקדם לאנשהו הרבה יותר מבעבר. עד כאן-קיימתי מצוות יוצאי פולין והסביבה וסיפרתי.. עכשיו את.. מה מביא אותך לכאן?

Mאיה

New member
ל-onedayat atime ולאיש מהצפון

onedayat atime-ברוכה הבאה
,זה קודם לכל. את מעוניינת לשמוע על סיפורי הצלחות, על אנשים שעשו את זה...יצאו מהדכדוך. קיבלת את סיפורו המדהים של האיש מהצפון. אני מאמינה שאם תבדקי את עברך תגלי שגם לך יש רגעי הצלחות...זה נחמד לדעת שאנשים אחרים הצליחו,כי זה נותן תחושה שהכל אפשרי. נסי להתבונן קצת בעברך, אפילו לגביי רגעים קטנים ותגלי שמס´ לא מועט של פעמים את הפתעת את עצמך בדרכי התנהגותך. בכולנו יש את הכוחות לכל דבר, השאלה היא עד כמה אנו רוצים, עד כמה אנו מוכנים להשקיע...וכשזה קשור בנו, לא כדאי להשקיע? לאיש מהצפון- נהניתי לקרוא על השינויים שמתחוללים בחייך.ישר כוח!

למעלה