שלום. אבא שלי חלה בלימפומה

מוןשרי

New member
שלום. אבא שלי חלה בלימפומה

הוא צריך להתחיל טיפול בתרופה (רק עכשיו נודע לי ואני אפילו לא יודעת מה שמה) שעולה בין 10,000-15,000 ש"ח עבור טיפול. נאמר להורי שהם צריכים לדרוש אישור של התרופה מקופ"ח וזה יהיה מאד קשה להוציא את זה מהם. יותר מאוחר אני אחזור לכאן עם פרטים נוספים. המידע טרי עבורי ואני נורא מבולבלת ומוטרדת ו...מטפסת על הקירות מרוב חשש. מישהו פה יכול להושיט לי יד לעזרה? לקצת מידע? לתמיכה? תודה.

Ma Cheri ../images/Emo24.gif

ראשית אני מצטערת מאד לשמוע על מחלתו של אביך ומאחלת לו החלמה מהירה ככל האפשר ומחזקת את ידיכם. חשוב מאד לתמוך נפשית באב ככל האפשר, מנסיוני הקצר - לולא התמיכה החזקה של בעלי , בני משפחתי וחבריי - היה קשה לי מאד להתמודד עם המצב החדש שנגזר עליי וזאת על אף שאני מחשיבה עצמי לאדם חזק. בתור אחת שמתגוררת בארה"ב קשה לי מאד להבין את קופות החולים בארץ אשר מקשות על החולה ובני משפחתו בבירוקרטיות כבדות. אני זוכרת שכשאחי חלה בסרטן לפני יותר מעשור - הזופרן שהיא תרופה שמקלה על בחילות בעת הטיפול הכימי - לא נכללה בסל הבריאות והוריי שהם שכירים ולא אנשים אמידים ובעלי אמצעים - נאלצו לרכוש את התרופה דרך רופא בחו"ל ושילמו כסף רב. זה אכן קשה ומתסכל בפרט כאשר הרופאים ממליצים על התרופה כדרך הטובה ביותר לטיפול במחלתו של אביך. אני מציעה לנסות לפנות לאגודה למלחמה בסרטן ולאגודת חוסן (הקישורים לאתרים שלהם נמצאים למעלה) - אולי הם יכולים לסייע, אם לא בירוקרטית אז אולי לפחות בתמיכה נפשית. וכמובן שאת מוזמנת לשפוך את ליבך ולשאוב עידוד מהאנשים הטובים והחמים שפה בפורום , מהכרותי הקצרה מאד איתם אני יכולה להגיד שיש פה משפחה חמה מאד ומחבקת. איחולי בריאות וחיזוקים רבים.

rubber duck

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבונות

והכי חשוב לא להרים ידיים שרון

למעלה