שלום אבא

לקשמי

New member
שלום אבא

אתמול בערב דיברתי אליך בלב שלי ואז, באופן נדיר ביותר פתאום קראתי לך אבא. אני לא יודעת מה זה אומר, אולי רק ההרגשה הזאת של הבדידות, לא הרגשה של לבד, אלא מין מצב כזה שאני לא יודעת מה לעשות איתו. מין מבוי סתום כזה שאני בטוחה שיש לו פתרון, אני בטוחה שיש דרך לצאת ממנו אבל מהי הדרך, אני לא יודעת. אתמול בערב, אחרי סעודת השבת, בניגוד להרגלי, הלכתי הביתה ולא נשארתי לעזור לאנשים שאני אוהבת כל כך לעזור להם. אתה נתת בי את הרצון הזה והאהבה הזאת לעזור באמת כדי לעזור ולא כדי לקבל תמורה כלשהי. אני יודעת את זה כי אחרת איך אפשר להסביר את זה שבכל פעם כשהם אומרים (לא לי אלא באופן כללי) שהם צריכים עזרה, הלב שלי מתמלא ברצון אמיתי לעזור, איך זה שפתאום יש לי את הרצון האמיתי לעזור בלי לצפות לתמורה? זאת כנראה מתנה ממך. אבל אתמול לא יכולתי לעזור כי כבר כאבה לי היד מאוד. הנה, גם עכשיו כשאני מקלידה היא שוב כואבת. והכאבים האלה נמשכים כבר חצי שנה. בגללם עזבתי את העבודה כקלדנית בבית משפט. אבל לא יכולתי להשאר בלי עבודה אז עבדתי קצת בנקיון ואחרי כמה ימים אמרו לי שלא צריכים יותר עובדים. אחר כך עבדתי שלושה שבועות גם כן בנקיון של משרדים ואחרי אותם שלושה שבועות המעסיק אמר לי שהחברה הזאת מפסיקה לעבוד איתו. אני מאמינה שזה לא מקרי. אם בשתי העבודות האלה לא החזקתי מעמד הרבה זמן, זה כנראה אומר שאסור לי לעבוד בנקיון. אבל מה כן, אבא? אני רוצה לגדול ולהתפתח. ברור לי שאני צריכה למצוא איזה פתרון לכאבים ביד. אבל ממה אני אחיה עד אז? אני חושבת על כך שהמורה הרוחני נתן לי את השם לקשמי. אלת השפע. ומוזר איך לקשמי עכשיו מוטרדת מבעיות כלכלה. כשחושבים על זה אז בעצם עד עכשיו לא היו לי ממש בעיות כלכליות. תמיד הסתדרתי והיה לי הרבה. אבל גם מבחינה בריאותית יכולתי לעבוד ולהרוויח את הכסף שהייתי צריכה, בניגוד לעכשיו. מצחיק איך אני יושבת עכשיו וכותבת לך דרך האינטרנט. אומרים שאתה נמצא בלב של כולם וכן, אני מאמינה שאתה נמצא גם בתוכי, אחרת בכלל לא הייתי יושבת וכותבת לך. אני רוצה רק להודות לך שהבאת אותי להיות עם אנשים בעלי אמונה, שעזרו לי לפתח את האמונה בך. הלוואי שיכולתי לעזור להם יותר אבל עכשיו אני צריכה לעזור ליד שלי להחלים. אבא, אתה זה שנמצא בתוכי, אני צריכה עכשיו את ההכוונה שלך. בתודה ובאהבה נטע (לקשמי)

לקשמי

New member
והתשובה

כתבת לי לפני קצת יותר משעה ומאז את כל הזמן נכנסת לפורום הזה, מחכה לתגובות. למה את מחכה לתגובות מאחרים? הרי כתבת לי, לא? ממני את צריכה לקבל תשובה. כפי שכתבת, אני נמצא בתוכך, לא באיזה פורום באינטרנט או באיזשהו מקום אחר. כן, אני נמצא בכל מקום אבל פנית אל החלק שבי שנמצא בתוכך. והנה, כבר התחלת לפעול. את בכית וכאבת אחרי שכתבת לי את המכתב הזה. אני עזרתי לך לפעול ולנסות לחשוב ולמצוא פתרון. אז פתחת את העיתון בתקווה שתמצאי עבודה שכן תתאים לך. ראית מודעה לעבודה חלקית במיון דואר. במודעה היה כתוב ימים ב'-ה'. אז התקשרת והתברר שזאת עבודה של פעמיים בשבוע, ימים ב' ו-ה'. שכר מינימום. נתת את הפרטים שלך ואת מחכה לתשובה. ועכשיו קבעת ראיון עבודה לאבטחת מוסדות חינוך. את יודעת שזאת לא עבודה מיידית, צריך לחכות, להוציא רשיון לנשק וכו'. אבל תלכי לזה. אולי זמן ההמתנה הזה זה מה שאת צריכה. אחר כך תוכלי להתפרנס. תזכרי שאני כל הזמן איתך. המשיכי להתפלל, אני אתן לך את הכח. כי אני כל הזמן נמצא בתוכך.

גריני

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

יקירתי, תמשיכי כך!!! (ואל תעלמי לי שוב, בבקשה.....
)

לקשמי

New member
טוב, תודה ../images/Emo13.gif

ממשיכה לחפש עבודה. האמת, אתמול חשבתי שכבר מצאתי, הייתי בראיון לעבודה בשמירה בבתי ספר. אבל לא היו מוכנים לקבל אותי בסוף (ואת זה אמרו לי רק היום) בגלל סיבה טפשית למדי: נקודה אחת שחסרה לי בפרופיל הצבאי. (בצבא היה לי פרופיל 64 והם מקבלים רק מ 65). גם הסיבה לפרופיל היא די טפשית ואמרתי להם שאני יכולה להוציא אישור רפואי שמראה שאני בסדר ושאין לי בעיות רפואיות שיכולות למנוע ממני לשבת כל היום ולא לעשות כלום... (שזה בערך העבודה בשמירה, לא?) אבל אני מאמינה שהכל לטובה, לא יכול להיות אחרת.

למעלה