שלום אבינועם

שלום אבינועם

למרות שאני לא מכפ"ס, רציתי לשאול אותך האם זאת לא קפיצה גדולה מדי לרוץ לראשות העיר? אחרי שהיית מנהל בי"ס? ובמידה ולא תזכה מה תכניותך? תודה מראש,

שלום להרצלייני

מכל תשעת המועמדים, אני המועמד היחיד שיש לו רקע ניהולי מובהק , ניסיון של ניהול מערכת שכללה בשנה שעברה 2 בתי ספר תיכוניים ברעננה ובהם 2000 תלמידים ו- 400 עובדים. חוץ מזה, הייתי שותף לתיכנון העיר מודיעין ובכלל יש לי ניסיון של עבודה עם כל אגפי העירייה. היום צריך מועמד מיקצועי ולא עסקן!! ואת זה אני מביא איתי. שנה טובה, אבינועם

בהצלחה!

בראשית דרכי המקצועית, עבדתי בתיכון שניהל אבינועם-אין ספק מנהל דגול ואיש פדגוגי למופת. ועוד שאלה קטנה... מה אתה מתכוון לעשות אם לא תבחר???

אליך הרצליני - תשובה מספר 2

ראשית לכל , אני רץ לראשות העיר ואני אבחר לראשות העיר. במידה ולא יקרה הדבר הזה- הכל מבחינתי פתוח ואעשה את החלטותיי בהתאם לתוצאות. שלך, אבינועם

יהודה שלום

מצבם של הנכים בכפר סבא בדומה לקשישים ולכל בעלי המוגבליות הוא בכי-רע. אני מתחייב להקים לישכת סיוע לכל בעלי המוגבליות לסוגיהם , להאבק על נגישות לבתי הקולנוע בקניון למשל, לבתי הספר ועוד. שנה טובה אבינועם

עוד לשכה ועוד ועדה ועוד הבטחות

לכולם מקצצים! המצב הכלכלי על הפנים! אין כסף לרעבים! ואתה מבטיח שבילים ופיתוח ובנייה וכו' אתה לא שונה מהאחרים שמבטיחים הבטחות סרק שיישומן מוטל בספק רב. אז למה להבטיח. בלי טיפול שורש בתחלואי העיריה אין סיכוי לממש הבטחות.

היית מנהל בי"ס עם צרכים מאד מוגדרים

זה עדיין לא אומר שמנסיון ניהולי כגון זה ניתן להשליך על ניהול עירייה שמטפלת בצרכי תושבים, מתעסקת ברפש פוליטי, אי אפשר לברוח מזה, ומטפלת במליארד בעיות סבוכות ומורכבות הקשורות לאינסטנציות בכל הרמות ובכיוונים שונים.

למעלה