שלום אבקש את עצתכם

שלום אבקש את עצתכם

הנגעים בעור לא מפרעים לי .גם בגלל גילי .וגם בגלל שמצאתי פיתרון מתקבל על הדעת לאחרונה מציק לי הברך האורטופד טוען שזה קשור לפסרואזיס הוא הציע חימום או פיזוטרפיה..עזר כמו כוסות רוח.. מה הצעתכם? בתודה צ'י

zepelin

New member
ראשית הבדק אצל ראומטולוג, שנית אתה יכול לנסות

טבילה בבריכת גופרית, בחמי עין גדי. מצריך מספר טבילות ביום לאורך כשבוע לפחות. התייעץ עם הרופא שלך יש מגבלות מסוימות לטיפול בגופרית. גם מריחת בוץ שם, מייטיב עם כאבי המפרקים. תרגיש טוב.

zepelin

New member
מתקבל על הדעת, עניין יחסי. השאלה היא עד כמה א

אתה סובל, ומה תהיה מוכן לעשות כדי להקל על סיבלך. אם אתה במצב קשה, המפרקים בוערים אצבעות נעולות כתפיים תקועות ברכיים בקושי נעות, שבועיים בים המלח בהחלט מתקבלים על הדעת, והם אפילו לא קצה קצהו של מה שתהיה מוכן לעשות. זה יראה לך מובן מאליו ולא כטרחה או מאמץ מוגזם. אם מצבך קל בהרבה, אתה ישן טוב בלילה, כאבים בצוואר ובכתפיים אינם מעירים אותך מהשינה כל שעה שעתיים, אכן זה יראה לך לא מתקבל על הדעת. אני מקווה שאמנם זהו מצבך, ואם כך אז יש את הפתרונות המקובלים על הדעת
. לחמם את המפרק, התעמלות, פזיותרפיה ובאין ברירה נטילת משככי כאבים. הייתי בסרט הזה, חייתי על נקסין ואטופן, מטוטרקסט ומה לא. אני כיום, מעדיף, ים המלח, מיטת סדום, וגופרית רותחת. מאימת הבולענים, שלא כבעבר אני טובל בבריכות חמי עין גדי. רפואה שלמה לכולם.

פיתרון מתקבל על הדעת

במקצועי אני קצב..שמתי לב ששיפשוף של שומן כבש (אליה)מקלה ממש בעיקר את המראה..אבל קשה להשיג שומן כל הזמן המסתי שומן כבש הוספתי שמן תינוקות כ20 אחוז (אחרת כשהשמן מתגבש קשה למריחה) ואני מתמרח בחומר הזה בכל הזדמנות.הריח גם נסבל... צ'י

zepelin

New member
מקורי ללא ספק, אני מעדיף חמאת שיאה. הרעיון זה

זהה, לשמן את המקום, פחות גרוד ופחות מודלק.

ארתור01

New member
שומן כבש וחמאת שיאה פעם ראשונה אני שומע, דרך

אגב מי שנכנס וקורא עשוי להתרשם שיש כאן שיח של טבחים...

zepelin

New member
יום אסל יום באסל. יש תקופות טובות ויש פחות ה

החיים זה לא גן של גויאבות, זה מה יש ועם זה ננצח. כבר כתבתי למישהו שאסור לאבד תקווה, האירנים מתקדמים יפה עם הגרעין, הבטיחו רעידת אדמה קשה, המוקד בים המלח ואני שם חודש בשנה. סיכוי של 1 ל 12 זה לא רע. אחריה יבוא צונאמי מהים התיכון, אם לא יטביע אותנו בטוח המים המזוהמים יעשו את שלהם. גם הבולענים הולכים ומתרבים, יהיה בסדר בסוף זה ייגמר. אין סיבה לדאגה
. הפתרון ====== לצחוק וכמה שיותר ========

C33

New member
אם כל זה יקרה לנו, מה שבטוח מהפסוריאזיס ניפטר

(גם מהחיים)

היום הבטיחו דבר מאד מועיל../images/Emo24.gif

פיצוץ סולרי בשמש יגרום לשיתוק כל רשתות התקשורת בעולם, אפשר להתחיל לשיר: "משיח, משיח , משיח"

zepelin

New member
אני מתחיל לאגור פנימיות לאופניים, וזרעי ירקות

איזה כייף יהיה בלי טכנולוגיה. בכלל לא נצטרך סולאריום פיצוץ קטן בשמש והעור נהיה פיצוץ. גם ככה אין לי תקשורת עם אף אחד, אין לי מה להפסיד. שתלך התקשורת לכל הרוחות. אף קרצייה לא יתפוס אותי בטלפון הנייד. ואם ישאלו למה לא הייתי זמין, אסביר שהיה פיצוץ ס(ל)ולרי. העיקר שחברות הסלולאר יחטפו חזק. איזו נקמה מתוקה לציבור הצרכנים המשלמים הון תועפות עבור לופטגישפט.

../images/Emo24.gifום רב

מנסיוני הדל והקצר למדתי שאין כאב ששני פיליפניות ויפנית אחת לא יכולים לפתור. אם זו בעיה כדאי לרוץ מרתון. אם גם זה לא עובד צריך לטפל במשולב, גם תרופתי, גם תזונתי וגם ספורט. לדלקות מפרקים כמו לפסוריאזיס אין ריפוי, הטיפול התרופתי נועד לנסות לעצור את התהליך הדלקתי שלא יתפשט ולא יגרום לדפורמציה במפרקים. התזונה להורדה במשקל והספורט להניע את המפרקים, ככל שהפרק יותר בתנועה כך מצבו משתפר. הכי חשוב לידיעתך אני טוב במתן עצות וחלש במעשים.

יונה זה מעניין

האם כדאי להניע מפרק על אף שהוא כואב??? האם תנועה רבה תשפר את מצבו?? צ'י

שלום רב../images/Emo24.gif

ככל שהמפרק ימצא יותר בתנועה למרות הכאבים כך ישתפר מצבו.

תודה יונה

אני הולך לבכות על עצמי יכאב .. נו אז מה ..אם זה ישפר את מצבי כדאי צ'י

למעלה