שלום אהובים, מה זה רומן ?

שלום אהובים, מה זה רומן ?

מנהל הפורום פנה אלי לפני כמה ימים בבקשת פרסום בפורום שלי וכך התוודעתי לפורום המקסים [תלוי בחברים
] הזה. משהו לא ברור לי במהות הפורום הזה, אולי אתם תוכלו לפענח את התעלומה. מה זה "רומן רומנטי"? אפשר להגיד משפט כזה: "לפני שנה ניהלתי רומן רומנטי שהסתיים במפח נפש", במקרה זה "רומן" משמעו מערכת יחסים בין גבר ואשה. אפשר גם להגיד: קראת את הרומן הרומנטי החדש של גו´ כפּרה?", כאן יש למילה "רומן" משמעות שונה לחלוטין - סיפור רומנטי נוטף שמאלץ, מלא התפתחויות צפויות פחות או יותר ומסתיים בהפי-הנד והם "חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה". למה התכוון המשורר בפורום זה? אם בענייני ספרי רומנים עסקינן, אני לא קורא כמעט רומנים משום שזה קצת משעמם אותי ובדרך כלל הם גם לא כתובים ברמה גבוהה. כך על על פנים נראה לי. אולי תמליצו לי על איזה רומן טוב... בהזדמנות זאת. [ייִדישיסט שמח להתצטרף לקהילה נחמדה זאת
]

זיו25

New member
במשפט אחד

רומן רומנטי הוא ספר בכריכה רכה שלרוב קוראים ללא הפסקה הוא מלווה בתאורים רומנטיים לרוב זה מתרחש לאורך כל הספר, ומתרחש אפילו ברחוב בסיומו, הזוג מתאחד לעד וזה נחמד לדעת, שהם לא נשארו לבד. בברכה, זיו.

קווארק

New member
חשוב להוסיף

שברומן רומנטי בני הזוג חווים בהתחלה קשיים במימוש אהבתם הן מפני שלא נראה להם שהם מתאימים או בגלל חוסר תקשורת והבנה שונה של אירועים. ורק אז בסיום, ההדורים מיושרים ובני הזוג מביטים בשקיעת השמש בים הכחול...... קראתי בסך הכל 3 ספרי רומן רומנטי וניתן לומר קראת אחד קראת את כולם.

למעלה