שלום, אודה לדעת מומחים

OMERTLLF

New member
שלום, אודה לדעת מומחים

אני מעוניין לייצר מדף/ארון לטלויזיה. זו הולכת להיות סוג של "קופסא" שתלויה על הקיר ללא זויות עם דלת קידמית נפתחת כלפי מטה. אני רוצה להשתמש בעץ אגוז אפריקאי או משהו בהיר אחר עם טקסטורה של עץ. עובי העץ יהיה 4-4.5 ס"מ. הארונית תשב בזוית החדר. כבר עשיתי / שיפצתי רהיט או שניים וגם ברגים בקיר אני יודע לקדוח אבל מעולם לא עשיתי משהו שאמור להחזיק משקל ללא זויות ולכן אודה למספר תשובות: 1 - אני מניח שאני צריך להשתמש בג'אמבו בקיר אבל איך אני מחבר את הארונית לג'אמבו? 2 - יש למישהו המלצה על מקום לרכוש את העצים (מן הסתם במחיר סביר)? 3 - יש למישהו המלצה איפה לרכות את הקלאפות/מסילות/צירים לדלת שנפתחת קדימה? תודה ושבוע טוב

milch

New member
תשובות

לארון בעל 4 הפאות תצמיד גב מדיקט 6-8 מ"מ, רצוי בתוך תושבת/מדרגה מכורסמת כדי שלא תיראה מן הצד. מבחוץ מחברים 4 משולשי מתכת יעודיים לתלית ארונות וקודחים חורים דרכם לתוך הגב. את כל אביזרי הפירזול ניתן לקנות בכל חנות לפירזול לנגרים. אגוז אפריקאי הוא לאו דוקא בהיר, הוא יותר סוג של מקושקש (ראה תמונה מצורפת), אלא אם תבחר אצל ספק העצים את הלוחות הבהירים בלבד (יש "חיה" כזו).

OMERTLLF

New member
קודם כל , תודה

האם תוכל להעלות תמונה של אותם משולשי מתכת שאוכל לצייר לעצמי בראש איך ועל מה מדובר? ממה שאתה מתאר, העומס יושב בעיקר על הדיקט עצמו...?

milch

New member
אין לי תמונה

בכל חנות לפירזול לנגרים יבינו אותך מיד. המשולשים מתחברים למיבנה הארון לא לדיקט.

למעלה