שלום אודה לכם אם תייעצו לי

שלום אודה לכם אם תייעצו לי

נתחיל בזה שאני הבן אדם הכי לא החלטי בעולם. אחרי מחשבה רבה צימצמתי אפשרויות למלון באילת לשלושה: אגמים ספורט לגונה מדובר על חופשה לזוג. מה שאני מחפשת זה בעיקר שקט (הבנתי שיש את זה והרבה באגמים), חדרים נעימים, מחיר לא בשמיים. ההבדל מבחינת המחירים הוא לא גדול משהו כמו 200 שקל אבל בלגונה וספורט זה פנסיון מלא ובאגמים רק א.בוקר. אז מה לדעתכם מומלץ? זה די דחוף כי אני חייבת לבצע את ההזמה מחר. תודה מראש

ה דרומי

New member
עזבי את השנים האחרים לכו על אגמים

תזמינו לכם חדר על המים {לא בפינות ככה יותר לאמצע} הגעתם לא נראה לכם גג בקשו חדר בקומות העליונות. ביננו אין יותר נחמד מאשר לאכול בחוץ תהנו ו

שמר2

New member
לגונה מבין השניים האחרונים

לגונה הוא מלון החיים הטובים - אוכל ממש טוב ובשפע, עוד אוכל וגם משקאות (אה - וגם קרוב לים ולטיילת). לגונה הוא לא מקום לירח דבש או בכלל מקום של חוויות, וכבר הבנת את הכוונה שלי. אגמים אכן מלון שקט עם אין-צוות בידור, מוזיקת רקע וערסלים (ולא ערסים). האוכל מעולה והחדרים נעימים ולא יותר. באופן כללי הוא מלון נחמד, אבל אחרי הביקור השלישי הוא נראה לי פוזאיסטי משהו, מלא באורחים שיורדים לאילת אבל לא מודים בזה (הולכים עם, מרגישים בלי). עבורי, ועבור אנשים שאני מכיר, אגמים הוא פונקציה של מחיר - לא משלמים עליו כל מחיר משום שהוא לא שווה את זה. על ספורט תוותרי.

smily21

New member
הייתי עם בן זוגי באגמים

בקייץ שעבר והמלון פשוט מדהים!!!!! תבקשו חדר שהכניסה אליו משקיפה לאגמים והמרפסת בצד השני לבריכה מלון 4 כוכבים עם הרגשה של חמישה והיחס של הצוות בקבלה ובחדר אוכל ממש נותן הרגשה של בית.

תודה לכולם, יש החלטה

החלטתי על אגמים, זה מה שרציתי מלכתחילה, אין חדר על המים וזה טיפה אכזב אותי, אבל אני מקווה שנהנה. תודה לכולם על ההמלצות.

ShirShir

New member
תעשו חיים../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

מחכים לשמוע חוויות ונשמח לראות תמונות

למעלה