שלום, אולי אתם יכולים לעזור לי, אני צריכה

• פותח הנושא לT
  • פורסם בתאריך

לT

New member
שלום, אולי אתם יכולים לעזור לי, אני צריכה

שתתאימו לי פאלם, מחשב כף יד, התחלתי עבודה חדשה בתור סוכנת, בחברה שמשווקת מוצרים מסוימים ואני צריכה שתהיה לי תוכנה של לקוחות, או אפשרות להכניס לקוחות, להכניס מוצרים + מחירים, ותמונה, ואפשרות לחבר למחשב, לעבודה נוחה יותר אני לא כ"כ מבינה בזה מעולם לא היה לי פאלם הייתי שמחה לשמוע דגמים מומלצים וטווח מחירים אין הגבלה, תודה רבה

אז ככה:

אני מניח שאין לך צורך למכשיר משולב עם סלולרי ולא למחשב כף יד שישמש גם כ GPS אז ככה: מבחינת דגמים של פאלם, יש היום או את ה E2 שעולה בערך 1300 - 1400 ש"ח או את ה TX שעולה בסביבות 2000 ה TX יותר רציני: מסך גדול, מעבד חזק חסרון (זמני?) שאין לו עברית מלאה ושהוא יותר יקר על שני המכשירים האלה אפשר לשים תוכנת מאגרי נתונים, לדוגמא SMARTLIST TO GO או HANDBASE ולהגדיר לך מאגר נתונים לפי הצרכים שלך (לקוחות, מחירים וכו') או שפשוט תייחדי בספר טלפונים קטגוריה אחת ללקוחות בהצלחה!

shimy lev

New member
לדעתי ה E2מתאים יותר.

יש לי אותו והוא פשוט ענק!!! נוח. זריז. פשוט לתפעול. ה TX טיפה יותר מורכב.

udifpalm

New member
לא צריך להבהיל

המשפט "אין לו עברית מלאה" יכול להבהיל שלא לצורך מי שלא מכיר פאלם. המשמעות של עברית מלאה היא שכל התפריטים בכל התוכנות הפנימיות מתורגמים. עברית "לייט" מאפשרת לעבוד עם עברית בצורה מלאה בכל התוכנות (מימין לשמאל כמובן), אבל התפריטים של המכשיר נשארים באנגלית, בדומה ל-Windows Enabled. יש לא מעט אנשים שמעדיפים את ה"לייט" על פני העברית המלאה.

לT

New member
היי תודה, בכל מקרה פעם ראשונה שראיתי תמונה

כן הוא מדהים מסך צבעוני, יפה מאוד, השאלה שלי ככה, במידה ואני רוכשת אותו בחו"ל יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה פה בארץ בעברית? ואת התוכנה גם נכון? ומהיכן רוכשים את התוכנות של המוצרים והמחירים תודה

AYELET1

New member
מערכת הפעלה יש כבר. את יכולה לרכוש תוכנת

עברית בארץ

udifpalm

New member
עברית קונים באינטרנט מ-penreader.com

המחיר הרשמי הוא $60, ניתן למצוא קופוני הנחה שמורידים את המחיר ל- 50$ ב-pilotyid.com : http://www.pilotyid.com/discounts.php#10 לא להיבהל מכך שהקופון שיש כרגע פוקע ב-15 ליוני. תמיד יש שם קופון בתוקף. אם יש לך סבלנות אחת, לכמה חודשים יש קופונים עם הנחות מאסיביות יותר שמורידות את המחיר לכ- $30.

לT

New member
סבבה נניח ובחרתי מכשיר, והכל סבבה, לגבי תוכנו

לגבי תוכנות, היכן ניתן לרכוש תוכנת לקוחות מקצועית לבעלי עסקים, סוכנים? יש למישהו מושג? תודה

לT

New member
מצאתי באתר http://www.mypalm.co.il

אבל התוכנה נשמעת מושלמת תוכנה פשוטה וזולה לאנשי מכירות בה ניתן לרשום מספר חשבוניות, תאריכים, לקוחות, מחירים, עמלות בקיצור כל מה שאיש מכירות צריך בדיוק מה שאני צריכה אבל הקישור לא עובד עוד מישהו יודע מה עושים ? חייבת עזרה, תודה

לT

New member
Sales Commission

אבל נראה לי שהשם משתנה מתוכנה לתוכנה אולי יש משהו דומה, עם מאגר מלאי לקוחות מחירים, משהו טוב כ,

../images/Emo207.gif התאמת פאלם

אשמח גם לעצות. כמו פותחת השרשור אני לא מתמצאת בתחום בכלל. אני זקוקה לפאלם שיתפקד כיומן- פגישות, תזכורות, משימות וכו'. כמו כן, אני עובדת על לינוקס ויש לי רשימת לקוחות וספקים שנמצאת בקובץ מסד נתונים של אופן אופיס. הייתי מאד רוצה שאפשר יהיה לסנכרן את הפאלם עם הקובץ הזה (אין לי מושג אם זה אפשרי בכלל). מבחינת מחירים התקציב מוגבל, סביר שאחפש יד שניה. אשמח להמלצות על דגמים, וטיפים באופן כללי... תודה.

למעלה