שלום! אולי מישהו יכול לעזור

ORSETTA

New member
שלום! אולי מישהו יכול לעזור../images/Emo140.gif

אנחנו משפחה עם 3 ילדים כבר גדולים ברצוננו לטוס הקיץ להולנד ולטייל בקראוון למי יש המלצות? מי חושב שהרעיון לא מוצלח? למי לפנות? תודה מראש על התשובות

רעיון מאד מוצלח

המלצתי היא לבחון שכירת קרוואן באמסטרדם מול שכירת קרוואן בגרמניה (פרנקפורט או דיסלדורף) ונסיעה להולנד. את הולנד עצמה אפשר לכסות ב-4-5 ימים, אז כדאי לשלב בטיול גם את בלגיה, לוקסמבורג ואף גרמניה. יש 3 חברות ישראליות שעוסקות בהשכרת קרוואנים בחו"ל. אני אשלח לך את הרשימה במסר, כי יש כאן נטיה למחוק הודעות שיש בהן קישורים לחברות אלו ואחרות...

d w y

New member
האמא של סער הנכבדה, מטעה את משתמשי הפורום

לגבי שכירת קרוואן: בהולנד יש מבחר דגמים מצומצם ביחס לגרמניה, בהולנד השכירות יקרה מאשר בגרמניה. הנסיעה מדיסלדורף להולנד עורכת כשעתיים עם נוף מהנה. יש לחשב את מדד הכדאיות ולא סתם לזרוק מילים באוויר. לגבי הולנד: אני הולנדי ואני מבקר המון בהולנד - גם הקייץ אהיה שם ל 20 ימים, ולכתוב שאת הולנד ניתן לעשות ב -4 ימים , זה לוקה בחוסר ידע בסיסי על הולנד שהיא אחת המדינות הטובות ביותר באירופה בעבור ילדים, כן, אין שניה לה בכל אירופה, רק את בפרק אפטלינג ניתן לשהות 3 ימים ולהנות מכל רגע. האטרקציות בהולנד בעבור ילדים וגם להורים הם אין סופיים ואת הולנד ניתן לבקר תמיד "מחדש" האטרקציות , השקט והשלווה לא נגמרים לעולם. אני מציע שמי שלא יודע/ת לענות בכנות ותוך כדי הבנת הנדון, שפשוט לא יענו, שישאירו את זה לאחרים, תשובה לא נכונה מטעה וגורמת לנזקים. ב ב ר ר כ ה, יוסי דה-וולף - הולנדי אמיתי.

gadihil

New member
טיול להולנד

יוסי שלום, אנחנו מתכננים טיול עם קרוואן בקיץ למשך שבועיים. המדינה הראשונה היא הולנד ואכן אנו שוכרים את הקרוואן בדיסלדורף וממנה מתחילים את הטיול. ההתלבטות שלנו היא לגבי הכניסה עם הקרוואן לערים. ברור לי שלגבי אמסטרדם לא מומלץ לעשות כן. מה לגבי שאר הערים - האם יש לך המלצות לגבי פארקים שסמוכים (לרבות אמסטרדם) ושיש מהן אפשרויות תעבורה (רכבת, אוטובוס) נוחות? אציין שכוונתנו להקיף את כל הולנד מדרום לצפון. בברכה, גדי.

שלום למטיילים בהונד עם קראוון

מניסיון של מספר פעמים עם קראוון בהולנד נכנסו גם לאמסטרדם יש חניונים ויש על הכביש עם תשלום אפשר לחנות חנינו ממש במרכז והיה נפלא נכנסו לכול מקום עם קראוון השאלה האם הקראוון גדול מאוד אז פשוט קשה אבל בהחלט אפשרי טיול נעים

למעלה