שלום, אולי תוכלו לעזור לי או להפנות

שלום, אולי תוכלו לעזור לי או להפנות

או להפנות אותי למקום אחר: אז ככה (אין לי מושג מה זה פיברומיאלגיה) כבר כמה שנים שאני עייפה אני מדברת על כך שכשאני קמה בבוקר אני עייפה, במשך היום אני מרגישה שאני רוצה לישון ולקראת הלילה (בשעה 7 בערך) אני מחזיקה את עצמי עוד כמה שעות כדי לישון טוב (לפעמים אני מתעוררת באמצע הלילה ל10 דקות וחוזרת לישון) וכך חוזר חלילה חשוב לי להדגיש כי אין לי כלום על הראש אני כולה בת 18 וגם הלימודים לא מעמיסים עליי במיוחד אז מדוע אני עייפה כ"כ?

זה יכול להיות כל מיני דברים...

אולי יש בעיות בשינה, כלומר גם כשאת ישנה את לא ישנה טוב. כדי לבדוק את זה יש מכונים לחקר השינה שבה בודקים את השינה שלך כשאת ישנה. אולי את לא אוכלת מספיק. כלומר זה לא בהכרח פיברומיאלגיה או תשישות כרונית. בקיצור, אי אפשר לדעת לפי הנתונים המעטים. כדאי לפנות לרופא המשפחה ולבדוק את העניין, שיפנה אותך לעשות בדיקות.

יש המון סיבות לעייפות מתמשכת.

מתי עשית בדיקות בפעם האחרונה? אילו בדיקות עשית? אילו תופעות נוספות יש לך? עיכול, נשימה, מחזור, אכילה, הפרשות ובמימד אחר: ריכוז וזיכרון, חשק מיני, עניין ובמימד אחר: איך היחסים שלך עם ההורים? המורים? החברים? אחים? האם יש לך חבר/ה? (הכוונה לבן/ת זוג) מה חלומותייך לעתיד? אלו רק חלק מהשאלות שסיפורך מעורר. לעייפות סיבות רבות: תזונתיות, הורמונליות, חיסוניות, פתולוגיות (מחלה), נפשיות (בטח פספסתי משהו
) תוסיפי מידע, אנסה לעזור

אז תשובות לשאלות שלך שחלקן אני

לא כ"כ מבינה איך הן קשורות לא עשיתי בדיקות, תופעות נוספות: חוסר ריכוז,חוסר התעניינות כלומר גם הדברים שמעניינים אותי כבר לא מעניינים רק לישון... היחס שלי עם: כולם הוא סביר רוב הזמן אני יושבת לבד ואין לי כח לצאת מהבית חלומות לעתיד: להיות שפית (אם זה מה שהתכוונת)

נועםבת11

New member
ראשית אני חושבת שכדאי לערוך בדיקות

דם לפעמים מחסור בברזל או בB 12 מתאפיין בתופעות שאת מזכירה וע"י מתן טיפול מתאים יכולה להיפתר הבעיה שאת מתארת.

כאמור, יש גורמים רבים שיכולים ליצור

את מגוון הסימפטומים עליהם את מספרת. מטפל הוליסטי יכול ללמוד המון עליך ועל מצבך הבריאותי מדברים שונים שלפעמים נראים לא קשורים לעניין. הדבר הראשון זה לעשות בדיקות: ת.ד.ש (ספירת דם שלמה) כימיה כולל כבד, כליות שומנים שקיעת דם סוכר בצום אם את מצליחה להשיג - העמסת סוכר הארוכה ביותר האפשרית B12 חומצה פולית ברזל + טרנספרין (ו/או פריטין) נוגדנים ל- EBV (מחלת הנשיקה) TSH כל זה בקו"ח בנוסף כדאי לבדוק קנדידה בצואה במעבדה מיוחדת (פרטי) זה כהתחלה. תחזרי עם תוצאות - בקשי שיתנו לך את הניירות

למעלה