שלום אחים ואחיות יפים שלי

tsipi35

New member
שלום אחים ואחיות יפים שלי ../images/Emo24.gif

סוף סוף אפשר לאכול לחם
אנימקווה שנעבור פה לילה שקט כי מאז אתמול כל היום פה מסוקים ושומעים בומים

ציפי אני באה לצאט רק שיתן לי כניסה

מקווה כי בתפוז לפמעיןם זה עושה לי בעיות אני ניכנסת בדרך כלל דרך msn ושלחתי לך מסר אני יכולה לשלוח אלייך עכשיו ממש עכשיו טכנאי בלי שקל בלי כסף חינם נשמה בשבילך קר תודיעי ל יאם את מסכימה או לא. עליי נשמה!!!!! אוהבת אותך מכל הלב ג´נג´ית שלי ><<<<<<<<< ילדת החופים<<<<<<< אלין

אלינו´ש כפרה עלייך - תמיד יוצאת ל ../images/Emo53.gif

לינלין, אולי תשלחי לי תמונה שלך למייל...

אשלח בכיף אדוני מנהל אבל מה זה..

לינלין?? לא הבנתי מה זה לנלין זה מקום בילוי או מה זה? אשלח לך תמונה א ין בעיה בכייף ואני גרה חצי שעה נסיעה מחברה שלך בכייף אני ישלח לך תמונה שלי אבל תבוא איתה אליי אה? אני תופסת אותך במילה משה!!! אוהבת כמו תמיד- >>>>> ילדת החופים>>>>>>>>> אלין

מילה שלי.

אבל הבטחת לי עוגה. אל תשכחי. כפרה עלייך! לינלין זה הכינוי החדש שלך ממני.

משה- רק עוגה? אפילו יין אם אתם../images/Emo5.gif

תרצו ורק שלא תוציאו אותי ביוקר אה? אני ילדה תפרנית עם קופת חיסכון! חחחחחחח בקיצור תבואו אלי כבר אפשר לדעת מתי. אה התמונה שלי בדרך אליך ביי נשמהההההההההההההההההההההההההה וד"ש לאישה אה?. ממממממוואאאההההההההההההההה למשה (פירוש - נשיקה) >>>>>> ילדת החופים>>>> אלין = (לינלין.???) שיהיה מאמי מה שבא לך.

פתי בא? מה אני תינוקת.?חחחחחחחח

קרעת א ותי משה - אז בקיצור אני עם דין 3 במיסנ´ר אתה רואה? יש חברים מהפורום שאאנחנו בקשר טוב כמו דין אלון ציפי רותם וועוד כמה ומה איתך הלו הלו תתעורר נשמה ביי אלין ילדת החופים אין לי כו ח ל הדגיש וכל ה->>> האלו.

משה איפה האי מייל שלך -לשלוח לך ?

אז כתוב אליי ל[email protected] תכתוב לי שזה משה המנהל ואני יחזיר לך תשובה ומה שביקשת תמונה שלי . ביי נשמה ושבת שלום וכייפית לך ולחברה אתם בעכו השבת אגב? אם כן תבואו כבר לבקר אה?! >>>>>>>> ילדת החופים<<<<< אלין.

למעלה