שלום איבט, מה איבט לנו היום?

גנגי

New member
שלום איבט, מה איבט לנו היום?

ישבתי בבוקר בבית קפה. המלצר, בחור צפוני-כזה כבן עשרים וקצת, ניגש וזימבר במוח - יש לנו זה וזה וזה, וגם זה. לא החלטתי, כי עודף אינפורמציה מערבלת לי את שאריות המוח הפעילות שיש לי בבוקר. אז הבחור התנדב כנראה לעזור, ושאל: שאני יביא לך אולי עוד דקה לחשוב? מזל שלא היה לי קפה בפה, כי לא יפה סילון של קפה דרך האף.

../images/Emo6.gifאז באיחור של כמה שעות

מהקפה של הבוקר שלך... עם כוס הקפה של אחרי האוכל של יום שישי, זה כל כך לא בריא למסך החדש השטוח .. קפה בחלב(בלי סוכר)... בפעם הבאה תגידי לו שיביא לך שתי דקות ושישים סלט טונה ביניהן. אוח איפה הסמרטוט?

זהו!../images/Emo6.gif

יותר לא באה לכאן עם אוכל או שתיה .. רק סיימתי לנקות את המסך מאמש וכבר כל האבקת סוכר של הסופגנית נסיון על המסך.. מזל שעוד לא הגעתי לריבה.

קא זו או

New member
אז ביקשת

שיביא לך דקה? ------------------------- אני למשל, לפני כמה שנים בכיתה יב' בעת דיון על X או על Y, אחד התלמידים שואל אותי על הציון ש"הבאתי" לו. הסברתי לו שציונים אני לא "מביא", ושבנעורַי ל"הביא" משמעו היה "להביא ביד" כלומר לאונן. מאז, לפחות בכיתה ההיא לא "הבאתי" ציונים יותר.

גנגי

New member
כשהפרוסת-לחם של הסלט הגיעה

הבנתי שזאת כנראה הדקה שהוא התכוון אליה, למרות שהוא כנראה לא ידע שלזה הוא התכוון.

Lאחד

New member
ולי הציעו לפני כמה חדשים

"עוף מטובלן" נשבע לכם! הראו לי את זה בתפריט! זה גם היה רשום במומלצים. אני שאלתי, בשיא תמימותי, במה טובלים את העוף? אבל המלצרית לא ידעה לענות לי <כנראה היתה חדשה> אז היא המליצה לי על עוף ברותב...

Lאחד

New member
אההה

לפי הכתבה אני מביןם שהתכוונו לכבש ולא לעוף... <ושזה מבציר ינואר 2001>

אטיוד5

Active member
עם פרוץ השוארמה לארץ ...

באמת הכינו אותה מבשר כבש. בינתיים עברו לעוף ולשרון יש כנראה קליינטים אחרים. מי ששרת בבקעה זוכר את השוארמה של מפגש הבקעה. ותראה מה מופיע שם בין האטרקציות!

Lאחד

New member
חחחה...../images/Emo45.gif

אני בהחלט מכיר את השוארמה שם, אבל היא ממש לא בליגה של "ציפורה" ומי שאכל שם מבין למה אני מתכוון...

Lאחד

New member
דוקא זאת שבצומת ארגמן

שם אני הייתי בולס המון! <ובחינם...>

Lאחד

New member
לא... אני מדריך טיולים

ועדיין משגע אותי לראות את עיוות הדין שאת עושה לתפוזים - פריחת התפוזים היא באביב!!!

Lאחד

New member
אגב, אני מחבב את הסתיו!

אבל זאת לא סיבה להחמיא לו על מה שאין בו...

למעלה