זה לא סוג אחד, יש כל מיני זנים צהובים.
וכמו בפלפלים צהובים או בזנים אחרים של פירות/ירקות, לפעמים ההבדל הצורני/צבעוני לא בא לידי ביטוי משמעותי בטעם. אכן לפעמים יש הבדל, אבל איך את מצפה שאתאר לך אותו? את יודעת לתאר לי את ההבדל בטעם בין מלון כתום לירוק? יש ביניהם הבדל בגון הטעם, אבל אני לא יודעת איך להמליל אותו. אם את יודעת, אשמח ללמוד ממך
.
אני יכולה רק לומר ששניהם יכולים להיות מתוקים מאוד וגם מאכזבים מאוד, זה תלוי בפרי המסוים שבחרת, בזמן בעונה, במידת הבשלות... ככה זה בפירות ובירקות. לעגביות שרי צהובות יש בד"כ גוון שונה של טעם, יכול להיות פחות עגבנייתי. אם הוא מוצלח הוא מתקתק (זה מה שאני אוהבת) אבל לפעמים הוא דווקא חמצמץ. בקיצור, עד שלא תטעמי לא תדעי... (וגם אז, זה יכול להשתנות בין טעימות, כאמור).