שלום, איך אומרים "טבעונית" בערבית? תודה
ל ליאור ברדי New member 24/9/07 #2 אם התכוונת למילה "צמחונית" אז... הדרכה: מעטים הסיכויים שתמצא במילון את המילה "צמחונית" כפי- שהיא, לכן תאלץ לחפש בערך "צמח" או משהו כזה. בהצלחה.
אם התכוונת למילה "צמחונית" אז... הדרכה: מעטים הסיכויים שתמצא במילון את המילה "צמחונית" כפי- שהיא, לכן תאלץ לחפש בערך "צמח" או משהו כזה. בהצלחה.
ל ליאור ברדי New member 25/9/07 #6 כאשר מחפשים במילון לרוב אין מחפשים מילה בצורת הטייה (נטייה), אלא יש לעבור לצורת יסוד (כך גם בשפתנו, העברית). באותו אופן לא תוכל למצוא פעלים בצורות ובזמנים שונים. את רובם יש לחפש בזמן עבר ואחר-כך להתחיל בהטייה. מסכים?
כאשר מחפשים במילון לרוב אין מחפשים מילה בצורת הטייה (נטייה), אלא יש לעבור לצורת יסוד (כך גם בשפתנו, העברית). באותו אופן לא תוכל למצוא פעלים בצורות ובזמנים שונים. את רובם יש לחפש בזמן עבר ואחר-כך להתחיל בהטייה. מסכים?
R ringo rulz New member 26/9/07 #9 אתה יודע שאתה יכול להפוך את הכתובות ברשימה שלך ללינקים פעילים? פשוט תכתוב |הלינק*| -כאן הכתובת- |סלינק*| רק בלי ה*
אתה יודע שאתה יכול להפוך את הכתובות ברשימה שלך ללינקים פעילים? פשוט תכתוב |הלינק*| -כאן הכתובת- |סלינק*| רק בלי ה*
ל ליאור ברדי New member 26/9/07 #10 דבריך לא ברורים לי. אילו כתובות? אילו לינקים? אתה מדבר על קבצים שאני מעלה?
1 10th Man Down New member 26/9/07 #14 והממ לא ממש הצלחתי למצוא את זה במילון שלי, והמילונים שאני מכיר ברשת החליטו להפסיק לפעול...