שלום! איך אני מייצא אנימציה במקס

יעקב55

New member
שלום! איך אני מייצא אנימציה במקס

אני יסביר את עצמי, איך אני שומר את האנימציה שעשיתי במקס בתור סרט? אני יודע שאפשר ליצא את זה גם בתור מלא תמונות שאח"כ מחברים אותם. מה עדיף? זה סרטון לא ארוך משהו כמו חצי דקה, אבל אני רוצה שיהיה באיכות די טובה! תודה מראש!!

cyb3rmaniak

New member
קוראים לזה רינדור (Rendering)

במקס זה יחסית פשוט אם אתה רוצה להגיע לתוצאות בסיסיות... כנס לתפריט Rendering -> ואז ל Render. שם יש לך את כל האפשרויות הבסיסיות. אם אתה רוצה תוצאות יותר טובות כמובן שתצטרך לשחק עם כל הפרמטרים שם ובשאר תפריט ה- Rendering. בשביל זה תקרא מדריכים. אי אפשר ממש להסביר את זה בכמה מילים כאן.

יעקב55

New member
לא ממש הבנתי... תוכל לפרט קצת יותר?

בוא נקח כמה דומגאות פשוטות, למשל יש לי עצם שמונח כביכול לפני המצלמה (דרכה אני רואה את האנימציה) איך בדיוק אני מבצע את תנועת המצלמה zoom in ו- zoom out ושומר את התנועה הזאת כקובץ אנימציה? (שכאשר אני אפתח את הקובץ אני הראה כאילו המצלמה [=המבט שלי מתקרב ומתרחק מהעצם])? או איך למשל אני מניע את העצם עצמו, כמו כדור, או רכבת ושומר זאת כקובץ אנימציה? מקווה שעכשיו אני ברור יותר. אם זה מוסך להסביר, אודה לך אם תוכל/ו לשלוח לי קישור בנושא

cyb3rmaniak

New member
יש הרבה מדריכים ללמוד את זה...

כעקרון מה שאתה מדבר עליו זה ליצור אנימציה, כולל אנימציה למצלמה, ואז לרנדר את זה (rendering זה תהליך שעובר פריים, פריים ומוציא את האנימציה בצורה הסופית שלה, עם התאורה, טקסטורות, חישובים של האור וכו'... לקובץ או קבצים). עבר זמן מאז שחיפשתי כאלה tutorials, אבל אלה שמגיעים יחד עם MAX אמורים להיות ממש טובים... בנוסף, נסה להוריד את ה- tutorial הזה

למעלה