שלום אילתים יקרים

ahbarfilez

New member
שלום אילתים יקרים

אולי תוכלו להסביר לי איך זה שבמלחמה, כשאני ומשפחתי ברחנו מהצפון המופגז וחיפשנו דירה להשכיר באילת לחודשיים או שלושה, מפחד מהקטיושות, נתקלנו באנשים אטומים שלא יוותרו על שקל, יפקיעו מחירים, וידרשו חוזה לשנה לפחות? איפה האמפתיה? העיקר מדברים פה בארץ על "כולנו אחים", אבל כשזה מגיע לכסף, אדם לאדם זאב, צבועים שכמותכם. כשהמצרים \ ירדנים יתקיפו אתכם ותברחו לצפון הלוואי ותרגישו את אותה ההרגשה.

havlaz

New member
מתי אני אבוא לצימר

ולא תשחטו אותי במחיר כמו סוויטה בהרודס?

אתם חלק מישראל!

אילת זאת עיר דרומית בישראל והיא חלק בלתי נפרד למרות שהיא מבודדת מאוד, זאת העיר היחידה שגובלת בין שתיים-שלוש מדינות, עבר הירדן, מצרים(סיני), וגם ערב הסעודית, כמובן ים סוף שמכונה מפרץ אילת, אני לא בין אלה שהם עושים הכללות ואילת היא לא חוץ לארץ. בעלי בתי המלון הם לא בסדר שהם לא ויתרו על המחירים בשביל לקלוט את פליטי הצפון שברחו מאימת הקטיושות, מחירים גבוהים זה לא בסדר במצב כזה, אילת היא עיר תיירות, היא העיר היחידה שאין בה מע"מ. סך הכל המדינה היא קטנה ואורכה מצפון לדרום עד 500 קמ"ר זה הכל לא יותר מזה.

DreamS_HunteR

New member
ואלו היו... 60 שניות... על...../images/Emo121.gif

DreamS_HunteR

New member
נברח לחו"ל ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

אוח הצפונים הבכיינים. כשזה מגיע לימות החורף או הקיץ הטובים שכל הארץ שועטת לצפון לצימרים המחליאים שלכם, פתאום לקחת 1500 שקל לילה זה ממש אמפתי.

ahbarfilez

New member
שלוש נקודות:

א. דיברתי על דירות רגילות להשכרה, לא צימרים או בתי מלון. ב. יש הבדל בין עת מלחמה לבין עת רגילה כשסתם באים לנפוש. לא באנו לנפוש באילת. ג. אנחנו לא אנשים עשירים ובטח שלא בעלי צימר, אז כל זה לא ממש נוגע אליי.

DreamS_HunteR

New member
אנשים פה גם צריכים להתפרנס..../images/Emo121.gif

מה לעשות שמלחמה הייתה בעת של חופשת קיץ.. תצטרכו להבין את הצד הזה גם.

havlaz

New member
../images/Emo31.gif

אין שום הצדקה לעשות שריר לאחיך בעת מצוקה. גם אם זה קיץ. אבל זה לא שאני מצדיק את המתלונן הכפייתי, כי אני יודע שהמצב לא היה ככה בתקופה. אז נכון, אף אחד לא נתן דירות בחינם, וגם להשכיר דירה לחודש על חשבון משכיר לשנה מעטים האנשים שיוותרו, במיוחד כשהביקוש כיום לא משהו. אבל לעומת זאת אני יודע טוב מאוד כיצד האילתים פתחו את הלב, יותר מכל עיר אחרת במדינה למען הצפונים ולעומת זאת גם כיצד חלק מהצפונים ניצלו את טוב הלב הזה. אז יכול להיות שהיו בודדים באילת שניסו לחגוג על המלחמה, אבל אנחנו יודעים שהרוב לא ככה. לכן אני בכלל לא מתרגש מהדברים שנאמרו.

MasterD_iL

New member
אין מה לעשות בנאדם

זה ה"ישראלי המכוער", והוא לא רק באילת! אני מבטיח לך שחלילה אם היה מלחמה דומה בדרום, ואנחנו היינו עוברים לצפון לכמה חודשים כמוך בדיוק, אנשים יעשו בדיוק אותו הדבר! זאת אותה מדינה סה"כ, האנשים אינם שונים. לא מצדיק חלילה, אבל זאת המציאות, וחייבים להתמודד איתה. והוא לא התכוון אליך ספציפית שיש לך צימר, בעניין הכללי.

tapuzo

New member
ומה היה רע במצפה רמון או ירוחם?

היית מחפש לשכור שם דירה יש בשפע

harhanegev

New member
בבקשה,

לא חסרים מקומות נהדרים בגליל ובגולן, באזור ירושלים, ביהודה ושומרון ובמישור החוף. בתמונה המצורפת - נוף טבעי וירוק ממש ממש ממש ליד תל אביב (ליד מחלף ירקון)

MasterD_iL

New member
אני יודע שיש...

הכוונה היתה בשביל מי שהציע לי ללכת למצפה רמון וכאלה.

ולמה בדיוק נזכרת להתלונן על זה

עכשיו? וכנראה שלא חיפשת מספיק טוב, כי אני מכיר אישית מס' לא קטן של אנשים שכן אירח משפחות מהצפון בבית בזמן המלחמה.

MasterD_iL

New member
ולא נשכח את בה"ס גולדווטר

שהפכו אותו לאכסניה אחת גדולה.. זה שהישראלים מפונקים ורוצים מלון מינימום 5 כוכבים זה סיפור אחר.

וגם לא נשכח את כל הערסים

שפירקו פה חצי מהעיר בזמן הזה. גם באים לקראתם, וגם צריכים לסבול אותם?

למעלה