שלום אימאז ואבאז

אוחתכ

New member
שלום אימאז ואבאז

ראיתי בסופש ארבעה פרקים של סדרה חדשה בהוט אמא אבאז, והתרגשתי נורא ובכיתי וזה גם מצחיק מאוד וחכם מאוד. הייתי בצהרים היום בפורום בויי נט, שהיה נחמד, ושם מישהי אחת אמרה גם על הפורום הזה. אבל אני לא מוצאת שום דבר על הסדרה איך זה יכול להיות? אין לכן/לכם הוט פה לאף אחת? אני הרוסה ממיה דגן ויודה לוי והכול, נוגע לי אישית מאוד. חשבתי שפה יהיה את מי לשתף בהתרגשות

אממ.. ראיתי והיה חביב, אבל לא יותר

יש מסביבי זוגות אמיתיים של הומואים ולסביות עם ילדים, בהרכבים אלו ואחרים, כך שאני רואה ראליטי

בנתיים ראיתי פרק וחצי מהסדרה ועדיין לא התחברתי אליה. לא יודעת, אולי כי השחקנים הם לא הומואים אמיתיים, אולי כי זו לא המציאות שאני מכירה על הורות משותפת. בכל מקרה, כל ניראות היא חיובית ובכל פעם שאני עוברת ליד שלט חוצות של אמא ואבאז זה מעלה על פני חיוך
.

תותי 999

New member
אני גם מאוד התרגשתי

למרות שאני גרה בתל אביב, ולמרות שאני מוקפת בהורים הומולסביים, ובהורים רגילים, ולמרות שכאילו ראיתי הכל - מאוד התרגשתי.
בתור אחת שעשתה ילד עם זוג הומואים, לראות משהו שקשור אליי בטלוויזיה (ולא בערוץ 8 באחת עשרה בלילה), זה נראה לי מאוד חשוב.
אפילו ההורים שלי נהיו גאים כאלו, והם מסבירים לחברים שלהם שהנכד שלהם "זה כמו בטלוויזיה"

לא נראה לכם שזה צעד חשוב לקראת לגיטמציה תרבותית רחבה של הורות הומולסבית?

זו לגיטימציה כנראה

בדיוק של מה שאמרת - הורות משותפת. כיף מאוד שיש איך להסביר יותר טוב, גם לפחות בקיאים. אני לא ראיתי עדיין, אבל בהחלט מתכננת.

אני הייתי מאוד שמחה לראות סדרה שתדבר על זוג לסביות עם ילדים - זה משום מה קיים רק בז'אנר התיעודי.

אוחתכ

New member
אוף סדרה מהממת

הפרק של הברית התאהבתי סופית. יהודה לוי משכנע כל כך ומיה דגן אני מאוהבת בה שנים רבות ויפתח קליין איזה מטורפת חמודה.. אני בעננות מהסדרה

למעלה