שלום, איפה אוכל למצוא תיקים לגברים?

white as snow

New member
שלום, איפה אוכל למצוא תיקים לגברים?

גם תיקי גב וגם תיקי מסנג'ר (צד)? תודה רבה

אני קניתי בפולגת 2 תיקים צד מעור. אלגנטים

כמו הביגוד בפולגת.- אחד לLAPTOP אם כי לא בנויי במיוחד לו והשני יותר קטן למשקפי שמש ארנק ומחברת קטנה... היום בכל רשת ביגוד מותגית מחזיקים גם תיקים - בזארה וכדומה. ישנם חנויות מיוחדות לתיקים למשל רשת "נאור" ( רננים / רמת אביב ועוד ) שמחזיקה תיקי גברים אלגנטיים גם מעור או לחליפין חנויות תיקים אחרות יותר עממיות או יקרות יותר כמו פקטורי 53 - שם תוכל למצוא תיק של D&G ב3500 ש"ח.... . תקיק גב יותר קשה למצוא כי גברים בד"כ לא הולכים עם תיקי גב חוץ מאשר לטיולים רגליים - תוכל למצוא אותם ( לא חייבים להיות תרמילים דווקא ) בחנויות מתאימות לכך - ב"מטייל" וכדומה וכדאי שם כי נותנים לך אחריות ל"כל החיים" בתיקי גב איכותיים.

Shy Guy

New member
יש סגנון מסוים שאת מחפשת? :)

אני מאוד אהבתי את תיקי המסנג'ר של Pull and Bear.

eboy10

New member
הם לא קיימים../images/Emo70.gif../images/Emo69.gif

תמיד אני רואה תיקים יפים באתר, תמיד אני אץ רץ לי לסניף הקרוב של פ&ב (עאלק, נוסע לתל אביב פעמיים בשנה אבל שיהיה) ותמיד אין זכר לתיקים היפים שנראים באתר! פייר.. אני מזה מאוכזב|לאמגניבלי|

Shy Guy

New member
:-O

דווקא אני תמיד מאושר לי כשאני בודק באתר, נכנס לסניף ומקפץ בשמחה לעבר התיק החדש שלי.
בטח בפעם הבאה שאכנס לאחד הסניפים של Pull and Bear בחיפוש אחר תיק חביב, מרפי הנחמד יכנס יחד איתי לסניף וימנע ממני בדרך מסוימת לקנות את התיק. |:

eboy10

New member
עכשיו גם מרפי יסתובב איתך ועם אלצי?

בטח יש לזה כדורים. או לפחות קבוצת תמיכה...

למעלה