שלום, איפה אפשר לקנות את זה?

lisho0

New member
איפה יש תגובות של אנשים שקנו?

על מה ללחוץ שם כדי לקנות?

זה קניה בטוחה?
יש כזה בארץ?
יש טלפון?

תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
יש תגובות של אנשים שתרמו... זה פרויקט מימון המונים

גיוס הכספים נעשה מראש, לפני שהמוצר מיוצר. רק בהמשך התורמים מקבלים אותו, ואם הוא יצליח הוא יימכר הלאה. יש כאן גם סיכון מסוים כי אי אפשר לדעת מה יעלה בגורלו בסופו של דבר.

נראה לי שאינך מכיר את הקונספט (מפתיע, הוא קיים כבר כמה שנים, גם בישראל, באתרים כמו "הדסטרט" ו"מימוונה"). ממליצה לך לקרוא עליו כדי להבין במה הדברים אמורים:
https://he.wikipedia.org/wiki/Kickstarter
ואם ממש בא לך להתעמק, פודקאסט נחמד על הנושא:

lisho0

New member
זה המברשת שיניים האוטומטית הראשונה והיחידה שקיימת ?

לא הבנתי איך לקנות אותה..

תודה רבה!
שבת שלום!

trilliane

Well-known member
מנהל
זה מוצר חדשני כרגע בפיתוח, עוד לא ניתן לקנות אותה

כפי שכתבתי, זה מימון המונים. כלומר היזם, ממציא הפטנט / הרעיון וכו' מבקש מאנשים לתרום כסף כדי שיוכל לפתח את המוצר (כרגע כנראה אב-טיפוס) למוצר תעשייתי ואז מי שתורם מקבל אותו (ו/או תשורות אחרות) בהמשך (בד"כ אחרי כמה חודשים, צריך לראות מה הם מבטיחים). אם וכשהמוצר ייוצר, יצליח וישווק גם לחנויות אפשר יהיה לקנות אותו בדרכים אחרות. כרגע המימון הבסיסי בעיצומו, יש עוד זמן...

אני מניחה שלו הייתה מבקשת דומה לא היו ממציאים כזאת, אבל לא התעניינתי במיוחד בנושא. יש כמובן מברשות שיניים חשמליות בשפע. אם אתה רוצה להתייעץ באופן כללי בנושא מברשות שיניים אני ממליצה להעלות את השאלה בפורום צרכנות. פעילה בו גם גולשת בשם תיתי שהיא רופאת שיניים וודאי תוכל לייעץ לך. באופן אישי אני משתמשת באופן ידני במברשת קטנה ופשוטה עם סיבים רכים ועדינים (בריא לחניכיים, כך אומרים).

למעלה