שלום, איפה זה פורום אבולוציה?

SilentMike

New member
שלום, איפה זה פורום אבולוציה?

לא, כי נראה לי שלקחתי את הפניה הלא נכונה באלבקרקי או משהו. אחרת אני לא מבין איך הגעתי ל-"אתאיזם ודת", עם כל הדיונים על ראשית היקום, וכל הריבים עם הטרוליאדה המחבתי"ת. מה נהיה כאן?

lmatan1

New member
אלף כול מגל טוב ליום הולדתך../images/Emo39.gif

ובית כול לא תעית אתה נמצא בדיוק איפה שאתה צריך להיות. התקשורת המילולית התחילה ממתי שאנשים התחילו לכתוב ולא ממתי שהמציאו את המיקרוסקופ. ואולי הסיבה שאתה מזהה אנשים בצורת טרולים קשורה יותר בצפיפות העצם באזור המוח שלך . אולי לקראת יום ההולדת שלך תפתח דף חדש ותפנה מקום לעוד אפשרויות חוץ מלראות את האנשים כאוסף מקרי של תאים וחתיכות בשר.

demoloc

New member
אחחח...זה דורש ציטוט של פייט קלאב

You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap. ולתרגום: אתה לא פתית שלג מיוחד ויפיפה אתה אותו חומר אורגני נרקב כמו כל דבר אחר. אנחנו כולנו חלק מאותה ערמה מרקיבה

lmatan1

New member
דומלוק אתה רקוב בעודך חי

אולי אתה מרגיש טוב במיץ של הזבל דבר בשם עצמך כאשר מסתכלים טוב טוב הזבל אפשר למצוא גם זהב כל אחד מקבל מה שמגיע לו מה שאתה נותן זה מה שתקבל כל טוב.

demoloc

New member
מבטאים את זה DI-MO-LOK , תודה

ולא אמרתי שאין זהב בערמה הזו , רק ציינתי שהיא מרקיבה , אנשים ממעיטים בערכו של ריקבון , בילעדיו כל העולם היה הופך לזבל , הריקבון הופך את הזוהמה והריקבון לירוק מלבלב

lmatan1

New member
אני מעדיף לכתוב בעברית די מיו

מה אתה כל כך קשור לכינוי שלך הרי זה לא השם המקורי שלך סליחה עם נפגעת ,ועכשיו לתוכן ההודעה אני מבין ממך שאתה מתיחס לזבל כחומר שממחזר את עצמו אתה צודק אבל זה לא העיקר. אני מדבר על הרוח שבחומר או אם נמקד את הזבל לצורת אדם אז יש חומר ממוחזר אבל יש גם רוח בחומר שעליו אני מתיחס וגם הוא ממוחזר ואם אתה לא מקושר לרוח שבך אתה לא תהיה ירוק מלבלב .מבגרות ועד זקנה הגוף החומרי שלנו מתבלה ואתה בעצמך יכול להשפיע על הרוח שלך אם להשליך אותה לפח הזבל או להפוך אותה לירוק מלבלב.וזה מה שכתבתי בהודעה הקודמת שיש לך יכולת להשפיע על הגורל שיהפוך אותך לזוהמה ורקבון או לירוק מלבלב מה דעתך.

demoloc

New member
אני לא קשור אליו עד כדי כך

פשוט זה מפריע שלא אומרים את זה נכון. ומה שתה עכשיו מדבר זה בכלל נוגע לפילוסופיה מאשר למדע ,את לא דן כאן על קיומה של רוח , אלא על מה ניתן לעשות איתה, כי את המוח מספיק אפשר לפתח וזה המדע לא טוען אחרת

yo t a m

New member
אל תטעה אותו ../images/Emo4.gif

שמע, קח רק את הפנייה השנייה ימינה.

למעלה