שלום אלוהים

שלום אלוהים

קודם כל מה שלומך? הרבה זמן לא יצא לנו לדבר, ואני מקווה שאתה עדיין שומע אותי. אני כרטיס מגנטי ונמאס לי מזה, אני רוצה להיות כרטיס מועדון, אני מרגיש בנפשי שאני כרטיס מועדון בגוף של כרטיס מגנטי, אתה יכול לעזור לי? תודה מראש

אלוקים1

New member
שלום כרטיס

באמת הרבה זמן לא דיברנו, אבל דיברנו הרבה, על זה ששמם המשתמש- "כרטיס מועדון" תפוס, ואני לא יכול לעזור לך!

אחד ויחיד, אין ספק, אבל בחייאת רבאק

אלוהים אתה כל יכול, אתה יכול לעשות עשר מכות להנהלת הפורומים, אתה יכול להתביע אותם בים של עזה, אתה כל יכול כמעט כמו יאסר. אז אתה לא יכול להפוך אותי לכרטיס מועדון??!! ברצינות אל תעצבן אותי, אני יעקוף אותך ואפנה לרב כדורי....

אלוקים1

New member
אם תמשיך לעצבן אותי....../images/Emo46.gif

אתה תצטרך לפנות לשיח-יאסין!!!

באמת לא התכוונתי לעצבן אותך, אבל

אולי בכל זאת תתאמץ בשבילי, או לפחות תפנה אותי למלך המשיח.....

אלוקים1

New member
אתה יכול לפנות אליו בעצמך...

קוראים לו- "יוסי ביילין", אולי אתה מכיר אותו? תפנה אליו, ואת כל ישראל הוא ייתן בשבילך, בהתחייבות!!

אני לא רוצה את ישראל ולא את פלסטין

וגם לא לשתות ממי הים של עזה. לא ביקשתי רובים, לא ביקשתי לפנות מתנחלים, כל מה שאני מבקש זה להיות כרטיס מועדון, ובאמת אני חייב עזרה. אם אין אלוהים לי מי לי??? מה אתה רוצה?? שאני אפנה לפיה הטובה, אתה יודע שהיא כבר זקנה סנילית והיא גם קצת חירשת.

לא מעניין אותי הפיה הטובה, או

המכשפה הרעה מהצפון, או דורותי, או השייח יאסין!!! אני רוצה להיות כרטיס מועדון, ועד שאני לא אהיה כזה, אני איתך גמרתי!!! אני ברוגז, לא רוצה לדבר איתך יותר, עד להודעה החדשה!

אלוקים1

New member
הבהרה חשובה!!!!!

תדעו ששני אנשים שונים לגמרי כתבו את ההודעות פה, משני מחשבים שונים (שמחוברים ברשת). החלטנו שאחד יהיה- "כרטיס מגנטי" והשני "אלוקים1". כל אחד כתב בעצמו את ההודעה שלו, ללא ידיעת האחר לגבי מה יהיה כתוב בה, ולכן שיחה זו הינה רצינית ביותר.

avital24

New member
קצת מתוסבך...

אבל הבנתי את הנקודה כרטיס מגנטי זה אחד שנותן כל הזמן ולא מקבל וכרטיס מועדון שייך לחברה הגבוהה אלה שרק מקבלים , תקנו אותי אם אני טועה... אבל בחייאת למה שלא תדברו לעניין במקום להתפלסף ולדמיין שיחות של אחרים

למעלה