שלום.אלין הביאה אותי.

Fauno

New member
שלום.אלין הביאה אותי.

שירי השבוע של אליס:
שירי השבוע בכללי:
אלבום השבוע של אליס:
אלבום השבוע בכללי:
אמן השבוע:
פרי השבוע:
ירק השבוע:
חפץ השבוע:
חית השבוע:
ציטוט השבוע:
שמחת השבוע:
באסת השבוע:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
תמונת השבוע:
|פרמידה|
.

s t a

New member
הייהיי! זה התפקיד שלי:]

התכוונתי בדיוק לפתוח עכשיו..טוב חפיף שבוע הבא אני עושה

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא:)

תן קצת פרטים על עצמך (; שם..גיל. וכאלה :) ______________ שירי השבוע של אליס: ווד. רוסטר. שירי השבוע בכללי: Dire Straits - Brothers In Arms .. Radiohead - Paranoid Android..Incubus - Megalomaniac אלבום השבוע של אליס: Dirt אלבום השבוע בכללי: החומה של פלויד :) אמן השבוע: לד זפלין :) פרי השבוע: תותיםםם!D: ירק השבוע: גזר
חפץ השבוע: הגיטרות :) חית השבוע: איגואנה@! ציטוט השבוע: Voodoo Child (0_o)‎ (‏PM‎ ‏03:53)‏ : רגע אני בפל.. <((משועמ(א)מי))>‏ (‏PM‎ ‏03:54)‏ : חחחח ואני ביסקוויט..! Voodoo Child (0_o)‎ (‏PM‎ ‏03:59)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמחת השבוע: איןD: באסת השבוע: נקעתי תרגל אתמול P: ואני בקושי זזהD: סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים. שני גברים וחצי. איש משפחהההההD: סרט השבוע: איזה סרט שראיתי 3 בלילה..משהו איראני XD ספר השבוע:
תמונת השבוע: ממסדר כנפיים

Aline In Chains

New member
יאללה שירי השבוע../images/Emo13.gif

שירי השבוע של אליס: again. שירי השבוע בכללי: because-beatles..|מכורה| אלבום השבוע של אליס: אין.. אלבום השבוע בכללי: אין. אמן השבוע: גורXD פרי השבוע: איכסאיכס! ירק השבוע: איכס! חפץ השבוע: גיטרה.. חית השבוע: ג'ס,של גור:] ציטוט השבוע: -המורה לג"ג:"אז מי שמעוניין..", ולימור באמצע כזה לדודי:"מעניין לי תגב!!", אז המורה:"אז..רק מי שמעוניין" שמחת השבוע: ההופעה בבארבי,וה3 חודשים:] באסת השבוע: סתם... סדרת השבוע: אין. סרט השבוע: אין.. ספר השבוע: מחפשת ספר חדש לקרוא.. תמונת השבוע: >

everynormal

New member
עונה גם

שירי השבוע של אליס: קינג אוף דה קאטס שירי השבוע בכללי: שירים של פרל ג'אם, איירון מיידן, דיסטארבד, סאונדגרדן, ג'יינס אדיקשן, בליינד מלון..... אלבום השבוע של אליס: סאפ אלבום השבוע בכללי: VS של פרל ג'אם אמן השבוע: אליס אין צ'יינס פרי השבוע:קלמנטינה ירק השבוע:מלפפון חפץ השבוע: גיטרה חית השבוע: חתול אני חושבת.... ציטוט השבוע: אמממממממממ....לא זוכרת...... שמחת השבוע: פתחו לנו פורום אחרי מעל לחצי שנה שהפעלנו קומונה באסת השבוע: נקיון לפסח סדרת השבוע:חיים שלי סרט השבוע:גוסט ריידר ספר השבוע: אין תמונת השבוע:---------->

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifברוכה הבאה^^

שירי השבוע של אליס:
Dam that river. שירי השבוע בכללי:
Pink floyd - money Lostprophets - 4am forever Into eternity - nothing Placebo - Because i want you Opeth - Bleak Incubus - Love hurts נו אינלי כח לחפור
אלבום השבוע של אליס:
דירט? אלבום השבוע בכללי:
יש המון
אמן השבוע:
Into eternity, Incubus, Placebo. פרי השבוע:
תות
ירק השבוע:
גמבה
חפץ השבוע:
האמפי? >,< חית השבוע:
חתולה של חברה שליD: ציטוט השבוע:
נמ? שמחת השבוע:
חופש? :ם באסת השבוע:
חיידק בגרון ">> סדרת השבוע:
דרייק וג'ושXD סרט השבוע:
אין. ספר השבוע:
לאדעת. תמונת השבוע:
אין.

Big bear

New member
שבוע טוב

שירי השבוע של אליס: Frogs שירי השבוע בכללי: Since I've Been Loving You אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע בכללי: - אמן השבוע: זפלין. פרי השבוע: בננה. ירק השבוע: >< חפץ השבוע: אה, רייד חדשה? חית השבוע: דונה. ציטוט השבוע: "הביקשת וגם סינג'רת?" D: שמחת השבוע: פסח וזה. P: באסת השבוע: סדר וזה. P: סדרת השבוע: לא מדויק סרט השבוע: המנסרים מטקסס - ההתחלה. ספר השבוע: לא מדויק תמונת השבוע:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifברוך הבא../images/Emo9.gif

אני זמר^^ שירי השבוע של אליס: Down in a hole שירי השבוע בכללי: Saliva - Always אלבום השבוע של אליס: Dirt אלבום השבוע בכללי: יוז יור אילוז'ן 1+2 אמן השבוע: נגיד שגאנז פרי השבוע: איכXD ירק השבוע: בע חפץ השבוע: גיטרה חית השבוע: אלין?
סתםXD ציטוט השבוע: "מה כורה אכי?" שמחת השבוע: כנראה קונים לי חשמלית שישי הבאD: באסת השבוע: אממ לא יודעת סדרת השבוע: CSI סרט השבוע: לא משהו מיוחד ספר השבוע: אין תמונת השבוע: יש לי את זה באווטר, וכולם אומרים לי שזה פדופילי =[

Walk On Water

New member
../images/Emo161.gif

שירי השבוע של אליס: Would שירי השבוע בכללי: - אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע בכללי: נגיעות- ברי סחרוף אמן השבוע: אביתר בנאי
פרי השבוע: תפוז ירק השבוע: גזר חפץ השבוע: גיטרה חית השבוע: כלבלבה שלי
ציטוט השבוע: שמחת השבוע: כשהמחנה נגמר סופסוף, שעון קייייייץ! באסת השבוע: תאונה סדרת השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: ספר השבוע: במרחק נגיעה תמונת השבוע:

../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif

שירי השבוע של אליס: We Die Young שירי השבוע בכללי: Fall to pieces של ולווט ריבולבר אלבום השבוע של אליס: האסנטיאל
אלבום השבוע בכללי: Blood Sugar Sex Magik של רהצפ אמן השבוע: אליס פרי השבוע: מלון ירק השבוע: עגבניה |עגבניה| חפץ השבוע: מקלדת חדשה חית השבוע: יחמור
ציטוט השבוע: "אני לא חברה שלך, אני כולה ידידה שלך!" איזו פרחה צועקת כדי שכל העולם ישמע במרכז קניות מגעיל. שמחת השבוע: פורום :] באסת השבוע: עבודה בהיסטוריה
סדרת השבוע: ראיתי רק ארץ נהדרת
סרט השבוע: ראיתי רק השטן לובשת פראדה ספר השבוע: הארי פוטר.. חה תמונת השבוע: נהה

Shemesh161

New member
ברוך הבא:]

שירי השבוע של אליס: לא שמעתי אליס השבוע. שירי השבוע בכללי: אממ. every me and every you - placebo אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע בכללי: - אמן השבוע: - פרי השבוע: איכ ירק השבוע: כנ"ל חפץ השבוע: אהאאO: קטורת שקניתי,נחשב?. חית השבוע: - ציטוט השבוע: סופסוף אני לא שוכחת; "זה מה שחשבתי עליו. עד שהוא גמר ועזב אותי. דברים חושבים באמצעות הזין. ז"א, גברים." שמחת השבוע: הפורום בין השאר, קנדה בעוד 17 ימים ושער ג'ינג'י מאתמול :]. באסת השבוע: אמ. כלום. סדרת השבוע: ואוו? להתחיל? בניחוש חוקר, פשע מן העבר, המירוצ למיליון, טירוף בבית, שני גברים וחצי, האנטומייה של גריי, וזה ממשיך עד מחר. שבוע בבית זה פשוט מעולה להשלים פערים:]. סרט השבוע: אמ, בופור. ספר השבוע: נהר הפיאדרה. תמונת השבוע:

למעלה