h i l u l i
New member
שלום אלישוע../images/Emo140.gif
אמנם לא לוקחת רמדי, אבל חלומות ברוך השם לילה לילה
אני רק מתיחסת לחלומות מסויימים שמשאירים בי תחושה חזקה שיש בהם מסר כמו זה שחלמתי אתמול. בחלום אני הולכת עם עגלה ובה תינוק שלי(במציאות אין לי תינוק). איתי הולכות עוד שתי נשים(לא זוכרת מי אבל בחלום היכרתי אותן). אנחנו הולכות לכיוון אתר מסויים וכשמגיעות אליו הן מתעקשות למצוא את נקודת ההתחלה וממנה להתחיל הסיור שזה אומר לעשות את כל הדרך ואז לחזור אותה שוב, בעוד לי זה נראה נורא ארוך ומיותר ואני אומרת שעדיף ללכת בדרך שאנחנו כבר הולכות וכך לראות את כל המקומות. הן מתעקשות ואז אני מביאה אל מודעותי שחם ואני עם התינוק וחושבת אולי הוא סובל, מסתכלת עליו ורואה שפניו מזיעות. אני נבהלת ומיד מרימה אותו ובודקת אם הכל בסדר, הוא תשוש מאוד ועולה במחשבתי חשש שאולי הוא התיבש וימות, אך אני חשה את נשיומותיו ומבינה שהוא יהיה בסדר. אני אומרת להן שאני חוזרת כי אני עם התינוק.ומרגע זה לכל אורך החלום הדאגה שלי רק לתינוק. סצנה הבאה בחלום אני עם התינוק על הידיים ובחורה נוספת עם ילדה קטנה(לא שלה) אנחנו מתקרבות אל צוק ממנו תהום. הבחורה לא שומרת על הילדה והיא בשניה הולכת ונופלת אל התהום. אני בשוק, חשה גם את הפחד והאובדן של הילדה וגם של החברה. עולה בי המחשבה האם היא תקפוץ אחריה להציל אותה ואני מיד מבינה שזה בלתי אפשרי כי גם היא תמות. באורח מוזר אותה בחורה נשארת אדישה. אני לא מבינה איך היא לא שמרה על הילדה וככה נתנה לה ללכת אבל יחד עם זאת איכשהוא מנסה לתמוך בה שזו לא אשמתה. יש דו שיח ביננו בו היא מנסה להאשים אותי במה שקרה ואני תוקפת אותה חזרה ואומרת לה בדיוק מה אני חושבת על חוסר האחריות שלה. מרגע זה אני בפחד שיקרה משהו לתינוק שלי וכל הזמן מחזיקה אותו ולא מוכנה לשחרר מידי. השתיים עולות על מעין אוטובוס אשר נוסע הביתה ואני אמורה לעלות אחריהן, אך העליה מאוד קשה, יש לטפס מאוד גבוה משהו כמו מטר וחצי ללא מדרגות או סולם. כלומר צריך להחזיק בידיים ולעלות בכוח הידיים. לצורך כך אני חייבת לתת להם את התינוק, אבל אני ממש חוששת שיקרה לו משהו או שאני לא אצליח להעלות אותו והוא יפול, אז אני ממשיכה להחזיק. זה מה שאני זוכרת. וואו
יצא ארוך...אשמח לשמוע תודה
אמנם לא לוקחת רמדי, אבל חלומות ברוך השם לילה לילה