שלום אלישוע

h i l u l i

New member
שלום אלישוע../images/Emo140.gif

אמנם לא לוקחת רמדי, אבל חלומות ברוך השם לילה לילה
אני רק מתיחסת לחלומות מסויימים שמשאירים בי תחושה חזקה שיש בהם מסר כמו זה שחלמתי אתמול. בחלום אני הולכת עם עגלה ובה תינוק שלי(במציאות אין לי תינוק). איתי הולכות עוד שתי נשים(לא זוכרת מי אבל בחלום היכרתי אותן). אנחנו הולכות לכיוון אתר מסויים וכשמגיעות אליו הן מתעקשות למצוא את נקודת ההתחלה וממנה להתחיל הסיור שזה אומר לעשות את כל הדרך ואז לחזור אותה שוב, בעוד לי זה נראה נורא ארוך ומיותר ואני אומרת שעדיף ללכת בדרך שאנחנו כבר הולכות וכך לראות את כל המקומות. הן מתעקשות ואז אני מביאה אל מודעותי שחם ואני עם התינוק וחושבת אולי הוא סובל, מסתכלת עליו ורואה שפניו מזיעות. אני נבהלת ומיד מרימה אותו ובודקת אם הכל בסדר, הוא תשוש מאוד ועולה במחשבתי חשש שאולי הוא התיבש וימות, אך אני חשה את נשיומותיו ומבינה שהוא יהיה בסדר. אני אומרת להן שאני חוזרת כי אני עם התינוק.ומרגע זה לכל אורך החלום הדאגה שלי רק לתינוק. סצנה הבאה בחלום אני עם התינוק על הידיים ובחורה נוספת עם ילדה קטנה(לא שלה) אנחנו מתקרבות אל צוק ממנו תהום. הבחורה לא שומרת על הילדה והיא בשניה הולכת ונופלת אל התהום. אני בשוק, חשה גם את הפחד והאובדן של הילדה וגם של החברה. עולה בי המחשבה האם היא תקפוץ אחריה להציל אותה ואני מיד מבינה שזה בלתי אפשרי כי גם היא תמות. באורח מוזר אותה בחורה נשארת אדישה. אני לא מבינה איך היא לא שמרה על הילדה וככה נתנה לה ללכת אבל יחד עם זאת איכשהוא מנסה לתמוך בה שזו לא אשמתה. יש דו שיח ביננו בו היא מנסה להאשים אותי במה שקרה ואני תוקפת אותה חזרה ואומרת לה בדיוק מה אני חושבת על חוסר האחריות שלה. מרגע זה אני בפחד שיקרה משהו לתינוק שלי וכל הזמן מחזיקה אותו ולא מוכנה לשחרר מידי. השתיים עולות על מעין אוטובוס אשר נוסע הביתה ואני אמורה לעלות אחריהן, אך העליה מאוד קשה, יש לטפס מאוד גבוה משהו כמו מטר וחצי ללא מדרגות או סולם. כלומר צריך להחזיק בידיים ולעלות בכוח הידיים. לצורך כך אני חייבת לתת להם את התינוק, אבל אני ממש חוששת שיקרה לו משהו או שאני לא אצליח להעלות אותו והוא יפול, אז אני ממשיכה להחזיק. זה מה שאני זוכרת. וואו
יצא ארוך...אשמח לשמוע תודה

הי הילולי - הצעה למחשבה

קודם כל שלום לך וברוכה הבאה איני מכירך, ואין לי שמץ מושג על עולמך הפנימי... כך שהדבר היחיד שאוכל לעשות הוא לשתף אותך במחשבות / הרגשות שעלו לי במהלך קריאת החלום ההרגשה שלי היא שהחלום שלך עוסק בהתמודדות שלך עם סוגיית הילד הפנימי שבך סוג של שאלת התבגרות מול הרצוןלהשאר ילד לשמור על האיכויות של הילד מול היציאה למסע של החיים החששות הנלווים למסע זה - שחם לילד, שהוא יתיבש וימות, שיפול מהצוק זו הקריאה שלי בחלום שלך ואני מודע לכך שיתכן ובבדאי שהקריאה שלי באה מתוך עולמי כך שלך הבחירה שלך היא TAKE IT OR LEAVE IT המשך יום נעים דניאל

h i l u l i

New member
היי דה ני אל../images/Emo20.gif

תודה לתגובתך
, אני לא מתמודדת עם סוגייה זו, הילד הפנימי שבי קיים וטבעי לי כמו גם הבגרות שבי, יש לי פחד לאבד או להרוס משהו חדש שמתהווה בחיי וחשבתי שאולי זה קשור לזה.

נפלא !!!!! אני באמת חושב ש..

הכי טוב לאדם זה להסתכל פנימה ולראות, הוא היחיד שיודע הכי טוב והכי נכון. בזמן ובמקום. לכן סייגתי באמת את דבריי. ואמרתי שזה התוכן שעלה לי בידיעה שזה שלי... נראה לי שהתשובה של גריני יותר מתאימה כי היא מסייעת ביידך לפתח את השפה, כלומר מעניקה לך כלים להתבונן פנימה. תוד
ה לתגובתך !!! והפרחים היפים

גריני

New member
איזה חלום מדהים

כמובן שכדי לפרש חלום כזה בדרך שהכי מתאימה לך, יש צורך בדו-שיח בו ייערך בירור לגבי משמעותם הספציפית של הסמלים שבו עבורך, ואיך הדברים מתקשרים אל חייך. מה שאני מוצאת בחלום, כנקודת התחלה לפענוח שלו: ראשית יש פה חיפוש דרך, כאשר עומדות בפניך 2 אפשרויות: אפשרות אחת "להתחיל הכל מהתחלה", אפשרות אחרת היא להמשיך מהנקודה בה את נמצאת כרגע. בחלום את מעדיפה שלא להתחיל מההתחלה משום שהדרך נראית לך ארוכה מידי. אבל העובדה ששתי האפשרויות הופיעו בחלום כנראה מזמינה אותך לבחון שנית את הכיוון שלך. אם, למשל, את מתלבטת כרגע לגבי מקום עבודה כלשהו, כאשר עבודתך הנוכחית אינה מספקת את רצונך אז עומדות בפניך 2 אפשרויות: האחת - לשאוף לכך שתשיגי במקום הנוכחי את מירב התנאים אותם את רוצה (שזה מתקשר לאפשרות אותה את מעדיפה בחלום). הברירה השניה היא לעזוב את מקום העבודה ו"להתחיל הכל מהתחלה".... מקום עבודה חדש - על כל מה שכרוך בזה. בהמשכו של החלום, כל הקטע עם התינוק והדאגות שלך אליו, הילדה שנפלה וכו' - מצביע לדעתי על קושי שלך "לשחרר" את החלק היצירתי שבך
תינוק מתקשר בחלומות למשהו ראשוני/תמים/יצירתיות וכו' ואת לא מוכנה לשחרר את הדבר הזה. נכון שהחלום מביא סיפור שמסביר בצורה הגיונית למה זה לא נכון לשחרר את התינוק, אבל בפירוש חלום - לפעמים "זורקים" את הפרטים החיצוניים-ה"סיפוריים" ומחפשים את התמצית (כמו בהומיאופתיה
). האם אני בכלל בכיוון שהוא נכון לך?

h i l u l i

New member
גרינוש את מדהימה../images/Emo141.gif

חיפוש דרך - אמת. הנושא שהכי מעסיק אותי כרגע הוא בתחום האהבה
אני בחיפוש אחר הדרך הטובה ביותר ובאמת לא רוצה לחזור אחורה למה שהיה אלא להמשיך ממקום טוב יותר או יותר נכון להתחיל ממקום אחר. גם יש לי רצון שהדברים יקרו מהר ובהחלט שאשיג את מירב התנאים שטובים לי בעניין. מה כוונתך בקושי לשחרר את החלק היצירתי שבי, האם הכוונה שאני חוששת לעשות את מה שאני באמת אוהבת ושאני עוצרת את היצירתיות כי זה ממש נכון. תודה יקירה

גריני

New member
בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo13.gif

שימי לב גם שהקטע של לא לשחרר את התינוק מתקשר לרגשות אשמה כלשהם. יש בחלום התעסקות די ארוכה עם שיפוטיות ועם רגשות אשמה. האם את מאשימה את עצמך - בהקשר של מערכת יחסים קודמת?

h i l u l i

New member
אולי....כן יש משהו..אך בעיקר

שייך לעבר. בכל מקרה נתת לי חומר למחשבה תודה

זה מזכיר טראומה שרוצה ריפוי

-"אני הולכת עם עגלה ובה תינוק שלי. איתי הולכות עוד שתי נשים. אנחנו הולכות לכיוון אתר מסויים. כשמגיעות אליו הן מתעקשות למצוא את נקודת ההתחלה וממנה להתחיל הסיור, שזה אומר לעשות את כל הדרך ואז לחזור אותה שוב. בעוד לי זה נראה נורא ארוך ומיותר ואני אומרת שעדיף ללכת בדרך שאנחנו כבר הולכות וכך לראות את כל המקומות". - העגלה היא את. כל הדמויות הללו הן את, כולל התינוק. הסיור הוא החיים. הן אומרות לך בואי ונחיה את החיים, נאריך קצת את הדרך, אין לאן למהר. הן כמו אומרות לך בואי ונתחיל הכל מההתחלה. את רוצה בזה, להתחיל מההתחלה את כל הדרך מהינקות, אבל אחרת. את לא רוצה כי כבר עשית אותה וחוששת שזה יהיה בזבוז זמן וקשה כפלים. -"הן מתעקשות, ואז אני מביאה אל מודעותי שחם ואני עם התינוק וחושבת אולי הוא סובל, מסתכלת עליו ורואה שפניו מזיעות. אני נבהלת ומיד מרימה אותו ובודקת אם הכל בסדר, הוא תשוש מאוד ועולה במחשבתי חשש שאולי הוא התיבש וימות, אך אני חשה את נשיומותיו ומבינה שהוא יהיה בסדר. אני אומרת להן שאני חוזרת כי אני עם התינוק.ומרגע זה לכל אורך החלום הדאגה שלי רק לתינוק. - הן יודעות טוב ממך. אבל את פוחדת. את פוחדת שמה יקרה לך משהו רע. את לא רוצה לחזור ולהזכר ולעבור את כל הדרך שוב. את נוטשת אותן בגלל הפחד של החיים והמציאות והזכרונות. -" אני עם התינוק על הידיים ובחורה נוספת עם ילדה קטנה(לא שלה) אנחנו מתקרבות אל צוק ממנו תהום. הבחורה לא שומרת על הילדה והיא בשניה הולכת ונופלת אל התהום. אני בשוק, חשה גם את הפחד והאובדן של הילדה וגם של החברה. עולה בי המחשבה האם היא תקפוץ אחריה להציל אותה ואני מיד מבינה שזה בלתי אפשרי כי גם היא תמות". - כל אדם עומד לפחות פעם אחת בפני תהום ועליו לקפוץ אל חייו. הספק אכל אותך. הרציונאל שלט בך. האישה ( חלק שבך ) אומרת בואי נקפוץ, בואי ואראה לך שתשארי בחיים. אבל אבדת את אמונתך בעצמך. -" באורח מוזר אותה בחורה נשארת אדישה. אני לא מבינה איך היא לא שמרה על הילדה וככה נתנה לה ללכת אבל יחד עם זאת איכשהוא מנסה לתמוך בה שזו לא אשמתה. יש דו שיח ביננו בו היא מנסה להאשים אותי במה שקרה ואני תוקפת אותה חזרה ואומרת לה בדיוק מה אני חושבת על חוסר האחריות שלה." -היא אדישה כי הייתה לה ידיעה שהכל כשורה. ואילו את בגלל ספקותייך נכשלת. על זה היא מאשימה אותך. שלא מצאת את האומץ הפנימי. חוסר האחריות הוא שלך, על שאינך מעיזה. -"מרגע זה אני בפחד שיקרה משהו לתינוק שלי וכל הזמן מחזיקה אותו ולא מוכנה לשחרר מידי. השתיים עולות על מעין אוטובוס אשר נוסע הביתה ואני אמורה לעלות אחריהן, אך העליה מאוד קשה, יש לטפס מאוד גבוה משהו כמו מטר וחצי ללא מדרגות או סולם. כלומר צריך להחזיק בידיים ולעלות בכוח הידיים. לצורך כך אני חייבת לתת להם את התינוק, אבל אני ממש חוששת שיקרה לו משהו או שאני לא אצליח להעלות אותו והוא יפול, אז אני ממשיכה להחזיק". -הטראומה שבתה אותך. ואת ממשיכה להחזיק. את פוחדת שמה את קטנה מידי, שמה נמוכה מידי. אני מקווה שזה בכיוון. יש רמדי הומיאופתית למצבים כאלה, היית מאמינה ?

h i l u l i

New member
ועוד איך בכיוון שזה מדהים../images/Emo70.gif

כל מה שכתבת מאוד מתחבר לי להרגשה בנוגע לקשר עם מישהוא. מאוד רוצה,מאוד פוחדת, מפחדת להרוס או לעשות צעדים לא נכונים שיובילו לכישלון, לא רוצה לחזור אחורה, בקיצור מחכה שהדברים יקרו מהכיוון שלו. לפי הפרוש שנתת אני מבינה שהחלום מביא לי מסר כן להעיז... שמחתי לקרוא...ועכשיו להפנים

h i l u l i

New member
האם כל התרופות האומואופתיות

נקראות רמדי או שזו קבוצה מסוימת בתוכן והאם כל התרופות האומואופתיות ניתנות בדרך של ניסוי ממה שקראתי זה נשמע קצת מלחיץ... בפרחי באך למשל אין רעילות כלל,אמנם קיימות השפעות המתבטאות בשינויים רגשיים ופיזיים כתוצאה מהתהליך, אך אלה באות לידי ביטוי כתוצאה מתהליכים ושינויים ברמה האנרגטית בלבד, אין השפעה כימית ולכן זה בטוח לגמרי. האם ברמדי יש השפעות רעילות מסויימת..סליחה על הבורות אני פשוט מנסה להבין. ותודה

כל התרופות נקראות רמדי

אלא שכל רמד באה ממקור אחר. -"והאם כל התרופות האומואופתיות ניתנות בדרך של ניסוי" - הרמדי ניתנת בכוונה תחילה ומתוך ראיה. ניסוי זה יריה באפילה. -" בפרחי באך למשל אין רעילות כלל,אמנם קיימות השפעות המתבטאות בשינויים רגשיים ופיזיים כתוצאה מהתהליך, אך אלה באות לידי ביטוי כתוצאה מתהליכים ושינויים ברמה האנרגטית בלבד, אין השפעה כימית ולכן זה בטוח לגמרי". - הרמדי אינה רעילה לעולם. היא אנרגטית לחלוטין. השפעתה אינה כימית. -"האם ברמדי יש השפעות רעילות מסויימת". -אני מעדיף להשתמש במושג השפעה במקום רעילות שאיני מחבב וגם אינו נכון. כל דבר בעולם הזה בין אם הוא כימי או אנרגטי הוא בעל השפעה. גם מילה יכולה להשפיע, גם קול, גם אוירה, וחוויה טראומטית...ההבדל הוא שההשפעה האנרגטית היא מוגבלת לרגישים אליה בלבד, כלומר אם אין לאדם שנטל אותה רגישות כלפיה = קשר הוא לא יגיב כלפיה והיא בחזקת מטאור שחלף עבר בשמים. בעוד שלגבי חומרים כימיים ההשפעה היא על כל אדם, זה רק ענין של מינון וזמן. כל אדם יגיב לאנטיביוטיקה, קורטיזון, קפה, ארס נחשים, כספית, עופרת.....

מישהו, זה תמיד אנחנו ולא הם.

מישהו הולך תמיד איתך. הומיאופתיה היא רפואה נפלאה ונשגבת. היא נעה בכל מיימדי הזמן בעת ובעונה אחת. זה מדהים. בטח את מכירה את הסיפור השכל על אותו מאמין שנאחז בקרש בלב ים וחושב לעצמו שאלוהים יבוא ויציל אותו. מגיעה סירה ואומרים לו בא עלה איתנו, והוא מסרב, לא, אלוהים איתי הוא יעזור לי. ואחר כל מגיע מסוק והוא עונה כנ"ל. ואחר כך ספינות ואוניות ומה לא, ולכולם הוא עונה כנ"ל. בסוף הוא טובע. ובעומדו מול הבורא מתלונן מדוע לא בא להצילו, ענה לו, מה לא שלחתי לך ולא ראית. תצפי שדברים יגיעו אלייך עתה מהר והרבה. הדבר הלא פחות חשוב הוא שהחלום נכון לגבי כולנו. תודה ששיתפת אותנו. כי גם חיכינו ואולי הוא בא, וסוף סוף משהו יקרה. אלישוע

למעלה