שלום אלישוע

שלום וברכה

תודה רבה. כבר הרבה יותר טוב. קשה לענות על השאלה שלך. ספיגליה מתאימה למיגוון רחב מאוד של תופעות במערכות שונות גופניות ונפשיות. לא אתחיל למנות אותן, זה ארוך ומשעמם. בגוגל spigelia homeopathy נא להשמר מעצמים חדים ודוקרים ושרק יהיה המשך שבוע נפלא. אלישוע

זהו אחד

הסימנים המאפיינים את הרמדי הזו. השד יודע למה. זה מה שיצא כשנתנו את הרמדי לאנשים בריאים בתהליך אימות תכונותיה וכן זה מה שיצא בקליניקה. מי שצריך ספיגליה עשוי מאוד שיש לו ענין עם עניינים חדים ודוקרים. הומיאופת שרוצה לאמת את בחירת הרמדי שלו לחולה צריך לשאול שאלות מבדילות שיעזרו לו לאשר את בחירתו. לכל רמדי יש עיניינים מיוחדים שמאפיינים אותה ומבדילים אותה מן האחרות. הרמדי פועלת כמו כל רמדי אחרת שמתאימה. היא מגרה את מנגנון השמירה העצמית, כוח החיים, מערכת החיסון ומתחילה תנועה של ריפוי, מהירה או איטית, תלוי בכל מקרה לגופו. יש חוקים ויש כללים ברורים שעל פיהם התהליך מתנהל ומהם למדים על המצב. כל טוב. אלישוע

ספיגליה ../images/Emo193.gif

האם הרמדי מיועדת לטיפול בכאבי ראש ומיגרנות ? אשמח אם תרחיב על אופן פעולתה - האם יש לצפות להחמרה ??? - המצב גם ככה בלתי נסבל . האם יש דילולים מיוחדים לרמדי כמו : LM1 ? מה זה אומר ? שבת שלום.

שלום דב

היא מיועדת לרפא אנשים שסובלים גם מכאבי ראש אבל קודם כל היא צריכה לתאים לאיש ורק אחר כך לכאב. בקיצור היא מרפאת גם כאבי ראש ועוד סימפטומים רבים אחרים ובמערכות נוספות. אם הפוטנס (דרגת המיהול) של הרמדי הוא Lm1 אז לא צפויה החמרה, זו הצורה הכי עדינה של מתן רמדי הומיאופתית, אבל זה תלוי ברמת הרגישות האישית של כל אדם. שבת שלום גם לכם אלישוע

ספיגליה

אלישוע שלום . בהמלצת ההומאופת שלי התחלתי במינון של הרמדי ספיגליה כשההמלצה היא 10 טיפות פעם ביום. התחלנו במינון נמוך של :6 טיפות מהולות ברבע כוס מים רתוחים / מינרליים ושתייה של 1 כף מהתמהיל הזה. - הופיעו כאבי ראש יומיומיים מטרידים מאוד. אח''כ עברנו למיהול נמוך יותר של 4 טיפות מהולות ברבע כוס מים רתוחים ושתייה של 1 כף מהתמהיל הזה. - הופיעו כאבי ראש עמומים יומיומיים שהסתדרתי איתם איכשהו. אחרי 4 ימי טיפול של 4 טיפות העלנו ( אתמול ) את המינון ל - 6 טיפות , כאבי הראש כמעט בלתי נסבלים ,כל הזמן יש נוכחות של כאבי ראש היום זה נראה כמו מיגרנה , ההומאופת שלי לא זמין תמיד להתייעצויות ואני לא יודעת האם להמשיך בנטילת הרמדי הזו , אולי היא אינה מתאימה ... מה דעתך ???

למעלה