שלום, אם הייתי נולד שעתיים אחרי

yupit

New member
שלום, אם הייתי נולד שעתיים אחרי

יש משהו שמפריע לי בתפיסה של ההבנה לגבי זמנים מדויקים שיוצרים היבטים. אני נולדתי ב12:30 בצהרים אך אם כאשר אני מזיז את השעה ל14:30 נפטון כבר יעשה ריבוע לירח ז"א דמיונות שמהולות ברציונאליות, מה שאין כן ב12:30 שהוא עדיין לא יצר את ההיבט. האם זה כ"כ משנה? בנוסף אם הייתי נולד יומיים וחצי אחרי הזמן כמו ב 30,31/5 שבתאי כבר יעשה לי היבט עם ונוס ולמען האמת אני די מרגיש את הריבוע בין שבתאי לונוס גם שהוא לא מודגש ז"א הפחד מדחייה או כישלון במעורבות רגשית עמוקה והחשש מאהבה מכאיבה, כל זה קיים גם בלי ההיבט שלמעשה עתיד להתרחש יומיים וחצי אחרי תאריך וזמן הלידה שלי. משהו לא מסתדר בתובנה הזאת. האם קיים היבט דמיוני מקדים?

חשיבת יתר

זה חלק מהסכנות של אלה שמבינים אסטרולוגיה במידה מסויימת, אבל לא באופן מקצועי. תמיד יש מחשבות של 'מה אם'... אם הייתי נולד עוד חצי שעה בלי ההיבט הזה... אם הייתי נולד למחרת בלי ההיבט ההוא... אל תשכח שעל כל היבט שלא נוצר נוצרים היבטים חדשים, ואז באמת תתקשה לבחור בין שניהם או שלשתם... תמיד יש משהו שנראה קשה, ומשהו שנראה בונוס, כמו בחיים. אין טעם לבכות על חלב שנשפך. מה שכן, נראה שעצם הידע שלך גם גורם לך לדמיין זויות ולהרגיש אותן וזה חבל... למשל, אתה מדבר על ההיבט של סטורן ירח שלא קיים ומה הוא עושה, אבל יש לך לעומת זאת היבט של סטורן מרקורי שהוא בהחלט יכול להביא איתו את האפקט שאתה מדבר עליו: חוסר בטחון בתקשורת שלך עם העולם, שיפוטיות וביקורתיות יתר, ועוד ועוד. חבל להשקיע מחשבה בהיבטים שלא קיימים, במקום לעסוק במה שישנו ולהשלים איתו ואף להפיק ממנו את המיטב.

למעלה