שלום אם מישהו יוכל

TALASL

New member
שלום אם מישהו יוכל

להזסביר לי מתי משתמשים ב in ומתי ב at אודה לו מאד. האם צריך לרשום על מישהו שכתב במאמר wrote in his article או wrote at his ... תודהמראש

giba70

New member
הסבר מפורט בטח כבר תקבל

מחבר אחר, אבל אני יכול לומר לך שבמקרה שלך צריך לכתוב in ולא at, כי אני חושב ש-at לא מתייחס למקום בתוך מאמר, אלא מבחינת זמן או מקום פיזי. אני בטוח שלאחרים יהיה מה להוסיף או לשפר אותי.

nutmeg

New member
וביום שתדעי לבד

איך להתשמש ב-prepositions תוכלי להגיד שאת יודעת אנגלית טוב. אם הייתי יודעת פטנט ללמד prepositions כבר הייתי עושה זאת. ודרך אגב גם IN זה פיזי למשל: in the room - לא יכול להיות יותר פיזי מזה. IN מגיע בשלוש אפינויות: פיזי-מרחבי, זמן, והוויה: in the room - פיזי מרחבי in the morning - זמן the IN group - הוויה. מסובך? בטח ובטח שכן.

giba70

New member
היי, מה המצב? ../images/Emo24.gif

קודם כול, מי אמר לך שג'יבה זה שם של בחורה? ודרך אגב, כשאמרתי ש-at זה פיזי לא הכחשתי את פיזיותו של in, רק התכוונתי שבמקרה הזה, "במאמר", זו לא משמעות פיזית. העיקר שאחרי הכול נתתי את האפשרות הנכונה. ואני יודע טוב מאוד אנגלית וכמוך גם לי קצת קשה להסביר דברים שאני יודע, כמו שגם בעברית אני יודע איך לומר ולכתוב הרבה מילים בלי לדעת בדיוק איך להסביר זאת. אשמח ללמוד ממך עוד. שבוע טוב

למעלה