שלום אמהות יקרות! רציתי מעט עידוד

אוצה

New member
שלום אמהות יקרות! רציתי מעט עידוד

אני אורחת מפורום הריון- תמיכה. ואני בשבוע 12 ועגולה מאוד. אני 170 ס"מ ושוקלת (לא ליפול- זה רק התחלת ההריון) 92.5. אני מאוד מפחדת ממה יהיה בהמשך. ברור לי שאני צריכה לשמור כי הנטיה שלי היא להשמנה (ופה אני מצרה על זה שאין פורום לשמירת משקל בהריון...). אז כאלו שחוו מה שאני עתידה לעבור- יש לכן עצות. היום אני הולכת לרופא הנשים שלי וחשבתי לבקש ממנו הפנייה לדיאטנית. מה לגבי פעילות גופנית. עד לפני חצי שנה הייתי הולכת כל יום ומעמלת מספר פעמים בשבוע אבל בגלל איזה ארוע נאלצתי להפסיק. אני יודעת שלא ממליצים להתחיל פעילות שלא הייתי רגילה אליה שהריון- אז מה זה אומר שאני לא יכולה להתעמל? או שכן (ופה אני לא מחפשת תרוצים. מה שצריך- צריך). אשמח לכל עצה ותגובה.

הי לך

קודם כל מזל טוב!!! תהני מההריון שלך! אני ילדתי לפני חודשיים , וכשנכנסתי להריון שקלתי כמוך - 92 ק"ג , עד חחודש שביעי העלתי 8 ק"ג ובחודשיים האחרונים להריון העלתי עוד 10 (!!!) היום - אני אחריי ירידה של 23 ק"ג .כל זה היה בשביל העידוד - והעצה שלי היא שתשתדלי לאכול אוכל בריא ולנסות להימנע מממתקים וחטיפים וכל הדברים הממש משמינים ושתשתדלי לשמור טוב לקראת סוף ההריון כי אז עולים הכי הרבה אז שיהיה לך בהצלחה

שיפסלה

New member
דיאטנית - זה מצויין

את מוזמנת להיות איתנו במהלך ההריון. יש כאן עוד מישהי במצבך: גם היא בהריון עם נטיה להשמנה והיא מעדכנת אותנו מדי פעם. כמו שאמרתי, פניה לדיאטנית זה מצויין. זו לא חובה להעלות הרבה במשקל בהריון. מי שיש לה עודפים מלפני, יכולה לעלות רק את המינימום ההכרחי. לגבי ספורט, יש פעילויות בסיסיות כמו הליכה, שאת יכולה להתחיל גם אם את לא רגילה אליה. הכוונה אבל לא להתאמץ מיד בהתחלה, אלא לעשות זאת בהדרגה. וללכת בהתחלה בהליכה רגילה ולא מאמצת. ויש גם את סטודיו C כמובן, ואם יש איזה חוג ספורט שאת חושקת בו באזור שלך, אני ממליצה לך להתייעץ עם המדריך/ה איך את יכולה להשתלב בחוג ולבנות לאט לאט את הכושר למרות ההריון. יש בתפוז עוד 2 פורומים שגם בהם תוכלי להתייעץ בנושא ספורט: דיאטות ואורח חיים בריא (132) וינגייט חיים וספורט (614)

חן123

New member
ברוכה הבאה

לא נפלתי מהכסא ברור שעכשיו זה אל הזמן לדיאטת הרזיה, אב להיות במעקב של דיאטנית על מנת שלא לעלות יותר ממה שהכרחי - זה ניראה לי מאוד נכון. לגבי פעילות, הייתי מתיעצת עם הגניקולוג, הנטיה שלי היא להמליץ לך על הליכה או שחיה, בקיצור על משהוא לא אלים לגוף. בהצלחה חן

אתי אתי

New member
שיעבור בקלות !!!

פעילות גופנית מתונה דוקא אפשר להתחיל בהריון, הליכה למשל. וזה גם מאוד מומלץ. את יכולה ללכת עכשיו? לגבי משקל, ממליצה מאוד על דיאטנית, זאת תקופה שבקלות אפשר לבלוס בה ולעלות הרבה מידי, ומצד שני עם דיאטנית אפשר לשמור יפה ואפילו "לרדת" (העובר עולה, את יורדת ובסה"כ רואים עליה קטנה במשקל) אם את צריכה המלצה-פני במסר בכל מקרה, שיעבור בקלות !!!

טיפוטף

New member
בהצלחה!

באמת יש כאן כמה בנות שהתחילו הריון עם עודף משקל גבוה ועלו מעט מאוד. לדעתי צריך ללוות את זה עם דיאטנית כי האמת שאי אפשר לדעת בהריון מה המצב, ממילא נראים כמו לוויתן. ובאמת פעילות מתונה מאוד מומלצת, אלא אם כן יש גורמי סיכון. אני מאוד רציתי בהריון האחרון להמשיך בפעילות גופנית אבל הפסקתי בגלל דימומים בשבוע 9 (אבל בשום אופן שלא ישתמע כאילו שזה מה שגרם לדימומים! זה פשוט צירוף מקרים, הרי לא הרמתי משקולות). אחרי שזה עבר התחלתי לשחות והפסקתי בגלל מי שפיר, אח"כ כבר הייתי בטטה ולא היה לי כוח לכלום...

אנריאה

New member
היי אני ממש מבינה אותך אני עליתי

המון המון המון בהריון והתחלתי עם 7 קילו עודפים אני ממש ממליצה לך לנסות ולשמור כי לי אמרו לא לדפוק חשבון ולאכול מה שבא לי שזה נכון עד גבול מסוים אז עכשיו יש לי 9 ק"ג עקשניים במיוחד אז אני מציעה לך ללכת פעמיים בשבוע ליוגה לנשים בהריון זה ממש כיף ולגשת לדיאטנית דרך הקופה וממש לשמור בצורה רגועה כמובן את יכולה לעשות הליכות? אבל הכי חשוב וזה באמת זה שתרגישי טוב ותשמרי על עצמך זה הריון ראשון? בהצלחה חמודה

micpri

New member
קודם כל שיהיה הריון קל ומוצלח!

אני נכנסתי להריון במשקל 99 ק"ג וסיימתי אותו 104. במהלך ההריון שמרתי על המזון (הלכתי פעם אחת לדיאטינית שהנחתה אותי) כשהרעיון היה לאכול בריא המון פירות וירקות ולהקפיד על אחוזי שומן נמוכים בגבינות וכד'. מה שהוספתי בהמלצתה היה דגים. בכל אופן צריך לשמור לא לאכול מעט מדי - אצלי בחודש האחרון בבטן היא לא עלתה במשקל כלל, לפי הגיניקולוג שלי זה בגלל שלא אכלתי מספיק. בקשר לספורט - השתדלתי ללכת כמה פעמים בשבוע ברגל. עם יד על הלב לא ממש עמדתי בזה (בתור בטטה ידועה מאז ומעולם היה לי יותר קל לוותר על האוכל מאשר להזיז את עצמי לכיוון הספורט).

לימור029

New member
נטיה להשמנה

היי אוצה ! אמרת שיש לך נטיה להשמנה אם את בדרך כלל בחורה מלאה שקשה לה לרדת במשל חשבת אולי על ניתוח טבעת אני עברתי את זה אם את רוצה פרטים נוספים צרי איתי קשר ביי ובהצלחה. ואין מה לפחד מלהשמין תזכרי תמיד שאת יפה ושבעלך אוהב אותך.

למעלה