שלום אמהות!!!

../images/Emo140.gifברוכה הבאה אלינו לפורום....

אם במעגל אמהות עצמאיות את מדברת- מעגל עסקי, הרי את מוזמנת למצוא ברשימה המצורפת את המיקום הגאוגרפי הנוח לך במידה ובמעגל אמהות, עם מפגשים חברתיים הוא משאת נפשך
אזי נשים כאן שעוסקות בתחום יפנו אליך... בכל מקרה ברוכה הבאה

ממש קרוב אלייך, במושב תנובות....

פעילות אמהות ותינוקות לגילאי חודש עד 4 חודשים- 8 מפגשים מבוססים על שיטת "צעד ראשון" - ליווי התפתחותי. ימי ג' בבוקר בין השעות 10:00 - 11:00 התחלנו שבוע שעבר ב 12/10 ועדיין אפשר להצטרף. הקבוצה קטנה, האמהות מקסימות !!! מוזמנת בכיף להתקשר או להשאיר לי במסר את הפרטים שלך ואני אצור קשר. ליטל ירון

אם כוונתך למעגל עיסקי אז היום יש באבן יהודה

מעגל רעננה והאיזור מתי? נפגשות ביום ג' 19/10 ב-20:30, המפגש מתחיל ב- 21:00 ועד 23:00 היכן? איליתיה - רחוב בני בנימין 15 אבן יהודה (מול הדואר) | עלות: 40 ₪ ...אז כדאי לכן לבוא כי: * אתן אמהות עצמאיות ורוצות לקדם את עצמכן מפה לאוזן * רעננה היא מרכז העניינים ואתן רוצות להיות פה * המעגל העסקי נועד ליצור מערכת של קשרים עסקיים והדדיות של הפניות עסקיות ושיווקיות, לתמוך בכן ולעודד עשיה. מה בתכנית: - פתיחה והסבר על הקבוצה, מטרתה ואופן התנהלותה - סבב 60 שניות הצגת העסק של כל אחת (מומלץ להתכונן...) - 10 דקות הרחבה עסקית אודליה מעצבת פנים. - תרגיל: הנכם מוזמנות לספר על חוויה מיוחדת שהיה לכם בעסק. הודעות: א. נא לשלוח אלי מייל עם אישור הגעה או בקשה להתארח. הביאו אתכן – כרטיסי ביקור, יומנים לתיאום פגישות, דוגמאות, מוצרים וכד' לפרטים נוספים צרי קשר... להתראות, ורדית פיזם - סוכנת ביטוח מנהלת מעגל רעננה סלולרי: 052-6137115 מייל: [email protected]

האם אתן באופן קבוע באבן יהודה?

איזה קטע, עכשיו אני מבינה לאן הלכה מישהי שביקשה ממני עזרה במציאת המקום אתמול בלילה... חבל שלא ראיתי קודם, זה ברחוב המקביל אלי

לא אנחנו בד"כ ברעננה

עכשיו מחפשות מקום אחר באיזור השרון. כמובן שניידע ואת תמיד מוזמנת!

למעלה