בואנה נוצ´ה קארידוס מיוס../images/Emo24.gif
נו דמאנדש לו קה מאיזה אייר, קה אסטו טריסטה, מה איזה "איז´יקו פיץ´" מה אנפאסיי דה לוס קאביוס קה קאדה אונו סה אסטאבה אינדו אנדה קרייה אל אי נו יו, מחואי אל ברבר קה סיימפרה מבו, אי אס בואן ברבר, אי לה דישה קורטה אל קאנטידאר קה פואדס קורטו, מה דישו אל ברבר, מירה חנום יו סה בואן ברבר, אי יו נו טה ווא א אזר קוזה קה נו טה ווא אאיר אה לה קארה, סי קיירס טאן קורטו ואטה אאוטרו ברבר, יו טאנטו קיז´ה קורטו, קה מחואי אאוטרו ברבר, אצ´ה דה אל גוארקו, מה קורטו טאנטו קורטו קה פארסו מאס איז´יקו קה איז´יקה, פישין קורי אה מרקארמה און פאר דה ארוז´אלס, מוי ארמוזוס, אמה מונצ´ו נו אסטה איודאנדו, אי יו אסטו קון לה קארה אבאשו, פינה קה סה וואן אלארגאר און פוקו. ערב טוב לכולם, אל תשאלו מה עשיתי לעצמי אתמול, הסתפרתי קצוץ ואני נראית כמו הצרות שלי בדיוק, הלכתי לספר שלי שסרב בתוקף לספר אותי קצוץ בטענה שזה לא יתאים לי, הוא ממש גירש אותי מהמספרה ואמר לי ללכת למקום אחר, באמת הלכתי לספר אחר, והוא קיצץ, את האמאמא של השערות, עכשיו אני נראית ממש כמו גבר, רצתי לקנות עגילים מאוד יפים אבל גם זה לא עוזר, ואני עם האף באדמה על מה שעשיתי לעצמי, עד שיגדלו, מה שנשאר זה רק לחכות.