שלום אמיגוס!

קדן

New member
שלום אמיגוס!../images/Emo24.gif

אגורה ויני דל לאבור אי טיינו און פוקו טיימפו פרה סקריביר. מלדי טודו כסקריויטיס.אביאל גם אני צבעתי היום בעבודה אי סטו בוייאדה (צבועה לא תרתי משמע ) פין לקבסה קון קולוראדו אי מס קולורס.נו סה קומו ואסליר דה קזה. היידה הצבעית סטה קנסדה סלודוס אטודוס.

avielss

New member
אוחוחו...

חבל קנו מדישיטס אנטה טאיבה טומר טה א מי קאזה

קדן

New member
||נו טסטרצ´ס !

קון לה לבור מיו יו טבמבטאקר לקאזה קון לקולורס אל תצטער עם העבודת צבע שלי כל הבית שלך היה מתלכלך.בית

רותי ב.

New member
כל הבלאגן הזה לפני....

צבע ושיפוצים.... אני דוחה את זה מיום ליום.

RORGAD

New member
בואנה נוצ´ה קארידוס מיוס../images/Emo24.gif

נו דמאנדש לו קה מאיזה אייר, קה אסטו טריסטה, מה איזה "איז´יקו פיץ´" מה אנפאסיי דה לוס קאביוס קה קאדה אונו סה אסטאבה אינדו אנדה קרייה אל אי נו יו, מחואי אל ברבר קה סיימפרה מבו, אי אס בואן ברבר, אי לה דישה קורטה אל קאנטידאר קה פואדס קורטו, מה דישו אל ברבר, מירה חנום יו סה בואן ברבר, אי יו נו טה ווא א אזר קוזה קה נו טה ווא אאיר אה לה קארה, סי קיירס טאן קורטו ואטה אאוטרו ברבר, יו טאנטו קיז´ה קורטו, קה מחואי אאוטרו ברבר, אצ´ה דה אל גוארקו, מה קורטו טאנטו קורטו קה פארסו מאס איז´יקו קה איז´יקה, פישין קורי אה מרקארמה און פאר דה ארוז´אלס, מוי ארמוזוס, אמה מונצ´ו נו אסטה איודאנדו, אי יו אסטו קון לה קארה אבאשו, פינה קה סה וואן אלארגאר און פוקו. ערב טוב לכולם, אל תשאלו מה עשיתי לעצמי אתמול, הסתפרתי קצוץ ואני נראית כמו הצרות שלי בדיוק, הלכתי לספר שלי שסרב בתוקף לספר אותי קצוץ בטענה שזה לא יתאים לי, הוא ממש גירש אותי מהמספרה ואמר לי ללכת למקום אחר, באמת הלכתי לספר אחר, והוא קיצץ, את האמאמא של השערות, עכשיו אני נראית ממש כמו גבר, רצתי לקנות עגילים מאוד יפים אבל גם זה לא עוזר, ואני עם האף באדמה על מה שעשיתי לעצמי, עד שיגדלו, מה שנשאר זה רק לחכות.

Sarika

New member
רורגד, נו טה טומאס סחורה, אוי קמינה

טודו, לוס אומבראס סאיזיירון מוז´ארס אי לאס מוז´ראס סאיזיירון אומברס, מטה אלה קבאסה אונה
אי אוטרו און מאז וואז אסטארה אנסינה
. אל תצטערי, היום הכל הולך, הגברים נעשו נשים והנשים נעשו גברים, שימי על ראשך בנדנה ועוד חודש תראי

פיפיטה

New member
קצוץ

רורגד אני קצוצה כבר המון שנים בכל פעם שאני מסתפרת זה נראה לי קצר מאד ולא יפה אחרי שבועיים מתרגלים. וחוץ מזה אם הסתפרת רק היום אז לא שמעת מהסביבה שום תגובות, חכי ליום ראשון ותראי מה יגידו בעבודה. ולפי התגובות תחליטי אם להמשיך ללכת עם קצוץ או להאריך וזה צומח מהר אל תדאגי

רותי ב.

New member
נו ט סטרצ´יס.... פרימי קי טה אוזיס

א וֶר טִי קון קורטוס קוֶיוס... אי פואדי סר קי אז מוי חינוזו... אמי מי אגרדה ... אי סי נו ט ואס אאוזר, קרסין פרסטו, אי אז וידרט לו קי ט דישו רוזה... אוי לוס אומברס קמינן קומו מוז´ריס, אי לאס מוזריס קומו אומברס ... אי טודו וה .
אי אין אסטה קאלור אז מונצ´ו מאס בואנו קורטו....

למעלה