שלום אמיר שובל,

שלוםםם3

New member
שלום אמיר שובל,

עדיין אין תשובה בקשר עבודות שיש באלברטה וBC??? או שאין לך מושג על זה? אשמח לשמוע ממך! יום טוב

extlv

New member
לא הייתי מצפה בקוצר רוח לתשובה. מצ"ב מודעה

שפורסמה לאחרונה בקרייגסליסט. נדמה לי שהיא מלמדת על רצינות ההצעות... Food/Beverage/Hopitality Employers -------------------------------------------------------------------------------- Reply to: [email protected] Date: 2008-08-03, 2:24AM PDT We are an Israeli law office specializing in Canadian immigration.We are looking to assist our clients in finding jobs in BC and Alberta.We can arrange qualified and experienced employees for hotels,restaurants and other tourism industry businesses. Prospective employers with willingness to sponsor the employee under the provincial nominee immigration program are preferred,but no obligation is required. http://www.visa4u.co.il it's ok to contact this poster if you are a potential employer or other principal Principals only. Recruiters, please don't contact this job seeker. it's ok to contact this poster with services or other commercial interests PostingID: 777257602

amirshuval

New member
מה הפואנטה שלך?

אנחנו מקבלים כל הזמן קו"ח ומדברים עם מעסיקים קנדים.אתה מעורב בענין הזה?לא אתה יודע מה איכות קו"ח שאנחנו מקבלים או העניין שמגלים בהם מעסיקים קנדים?לא אתה דוחף את האף למרות שאתה לא קשור בשום צורה שהיא לעניין ?כן

kolkin

New member
חיפוש עבודה על ידי משרד עורכי דין

שלום עמיר, יש לי זוג חברים אשר חתמו עם איזה עורך דין מקנדה(דובר עיברית) על חוזה שבו הוא מתחייב למצוא להם עבוד וכך לקדם להם את הPR שאותו הגיש בעצמו כמובן. הוא גם דואג לכשר דירה ועוד דברים נוספים שלא אפרט אותם. אתם גם עוסקים בזה? יש חיה כזאת בכלל? הסכום הוא לא גדול מדי ולא קטן. בערך 4K,שלדעתי סכום סביר לעבודה שהוא עושה. השאלה אם יש דבר כזה בכלל? תודה ניקו

יש מספר משרדי הגירה שעוסקים גם בהשמה בעבודה

אין לי מושג לגבי המחירים, לא נראה לי סביר שהוא משלם את שכר הדירה, אבל אולי הוא דואג למצוא את הדירה הראשונה. אני מציע ששאלות ספציפיות יותר, תעשינה במסר אישי.

ruth1983

New member
המחיר כולל שכ"ד לחודש ראשון בלבד!!!

שחבר שלך יקרא בשורות הקטנות זה חשוב!!!

amirshuval

New member
אם החברים שלך עשו את זה

אז כנראה שיש דבר כזה. מה זה מתחייב?אני בטוח שהוא לא מתחייב באלף אחוז למצוא מעסיק.יש להם הסכם עם תנאים. באופן כללי אני יכול רק לומר שלאיש מקצוע בקנדה יש סיכוי יותר טוב להשיג הצעת עבודה מאשר לאדם עצמו שמגיש קורות חיים כאזרח זר.זה עדין עסק לא פשוט לבצע השמה בקנדה לאזרח/תושב זר,אבל היכולת של מעסיק להתקשר למספר טלפון בקנדה ולקבל הסבר ברור באנגלית על התהליכים הבירוקרטיים מול CIC וService Canada מאיש מקצוע קנדי מוסמך בתחום ההגירה מגדילים באופן משמעותי את הסיכוי לעורר עניין אצל המעסיק ולהשיג את הצעת העבודה.ישנם הרבה משתנים נוספים :רגולציה של התחום,שפה,המשמעות של ניסיון קנדי קודם והעדרו, הביקוש בשוק העבודה,וכמובן הנתונים של המועמד/ת.

lion53

New member
אם באמת קיים כזה דבר אז הינני מוכן לשלם לא רק

4K, אלא גם 10K :)

ruth1983

New member
בהחלט יש משרדים כאלה

אני מתחילה לעבוד באחד כזה פה בויניפג וכן משרדים מסוג זה מתחייבים למצוא מעסיק וגם עוזרים עם כל מה שקשור לאחר הנחיתה אם יש לך את הכסף זה אחלה דבר ואם לא אתה תמיד יכול לעשות את בעצמך כמו כולנו

למעלה