שלום אנד גוד איבנינג../images/Emo4.gif
אוקי אז ככה... אני לא כותבת פה בכלל בפורום הזה אבל זה המקום הכי מתאים לדעתי לכתוב ביקורת על התוכנית . אני מקווה שתקבלו את זה בסדר למרות שאני לא כותבת פה את הדברים הכי ניפלאים שיכולים להיות
. אני צפיתי בכל התוכניות של שלום אנד גוד איבנינג עד עכשיו ואני פשוט מתביישת
הוא בנאדם מוכשר בטירוף ומצחיק והיו לו תוכניות כ"כ טובות פעם . אז מה קרה עכשיו ? כל תוכנית הכל חוזר על עצמו ממש הכל
ולדעתי הוא רק עושה לנו נזק... נגיד שהוא מתקשר לאינשהו ועובד על אנשים בטלפון
הוא ממש ממש מנצל את הטוב לב של האנשים האלה בשביל להצחיק אותנו . אם הוא היה מתקשר למישהו ישראלי כבר ממזמן היו מנתקים לו בפרצוף אבל הוא מתקשר לאנשים ברמה ללאנשים שלמרות שהוא משגע להם ת'מוח לא ינתקו לו בפרצוף כי הם מכבדים! ואז שהוא גומר להטריף אותם הוא שואל אותם איזה שאלה מפגרת ממש אבל ממש מפגרת שבגללה הוא יבטל הכל ואנחנו ?! כמו מפגרים . זה מצחיק אותונו ואני לא אומרת שאני לא צחקתי זה שעשע אותי . אבל שחושבים על זה עכשיו ? זה הכל חארטה לראיין דוגמנית איטלקיה ולעשות את עצמך מטומטם בשביל שעוד חצי מדינה תגחח בבית ? זה קצת מעצבן
אני בטוחה שיש כאן מלא שלא יסכימו איתי אבל הייתי חייבת לכתוב את זה איפשהו ואיפה יותר מתאים אם לא כאן ?! זו דעתי מוזמנים להגיב. ומוזמנים גם לא. איך שבאלכם ><
אוקי אז ככה... אני לא כותבת פה בכלל בפורום הזה אבל זה המקום הכי מתאים לדעתי לכתוב ביקורת על התוכנית . אני מקווה שתקבלו את זה בסדר למרות שאני לא כותבת פה את הדברים הכי ניפלאים שיכולים להיות