שלום, אנחנו שוקלים לקנות בית

דלילה

New member
שלום, אנחנו שוקלים לקנות בית

על הניר, ואני מחפשת כאן נושאים חשובים לבדיקה.... אבל השאלה הראשונית שלי האם מישהו מכאן שמע על יברה שנקראת "אסיה סיירוס" אני מחפשת מידע עליה ברחבי הרשת ואני לא מוצאת.... מהכירות עם אנשי המקצוע הקיימים האם זה אמור להטריד אותי? ומה נק' הכי חשובות שאני צריכה לברר? תודה!

fireman

New member
בית על הנייר

יכול להשאר בית על הנייר לעד. אני לא הייתי לוקח את הסיכון כאשר מדובר בחברה קבלנית שלא שמעתי עליה מעולם. אם מישהו מכיר\שמע אני אשמח אם ישתף את כולנו

אם תרצי לבנות בית נוכל לעזור יותר

לפי מה שאני יודע יש ערבויות בנקאיות לקנית בית על הנייר , אבל גם זה לא ממש מושלם . אולי כדאי לחכות לפחות שיהיה שלד ?

השאלה הזו מתאימה יותר

לפורום נדלן או ייעוץ משפטי כי מה שאת צריכה זה לדעת איך להגן על הכסף שלך ושם ידעו הכי טוב לענות לך על זה

דלילה

New member
יש ערבות בנקאית

קיוויתי שמישהו מכאן שמע עליהם או יוכל להפנות למקור מאגר מידע לחיפוש.....

תבקשי לדעת מה הם הפרויקטים

הקודמים שלהם, תלכי ותראי בעצמך את רמת הגימור וכמובן אם הגיעו לגמר יש הרבה חברות שלא מפרסמות עצמן ברשת, אני מכירה המון קבלנים מעולים שסיימו כל פרויקט שהעלו באיכות מעולה אבל אין להם שום איזכור ברשת, ובעצם החברות שכן יש עליהן כתבה בעיתונות זה או רע מאוד או טוב מאוד. מה גם שהגעת לפורום קטן יחסית, ביום טוב יש כאן מקסימום 20 גולשים וללכת רק עפי מידע כזה נראה לי אבסורד עוד דבר: עצם זה שיש להם לתת לך ערבות בנקאית זה כבר סימן טוב- על מנת להוציא ערבות בנקאית יש להפקיד את הסכום הנקוב על הערבות בחשבון נפרד על מנת שחלילה אם יש צורך בפריעת הצק הסכום הנל יהיה קיים למשיכתו המיידית.

chikomat

New member
אסיה סיירוס

אני עומד לקנות דרך חברה זו ומכל התחקירים והבדיקות האפשריות אין לחברה זו בעיה כל שהיא מה גם שהם נותנים ערבות בנקאית מותנת מהשקל הראשון וכמו כן יש צורך לבצע פריסת תשלומים לפי התקדמות בניה שגם במקרה הגרוע לא שילמת יותר ממה שקיבלת וזאת יש לבצע בצורה חכמה .|

למעלה