שלום אני אבא של רועי קלאב פוט דו"צ

0עופריקו

New member
שלום אני אבא של רועי קלאב פוט דו"צ

לפני כחודשיים פלוס נולד לי ילד מדהים(בכור) עם קלאב פוט דו-צדדי. כפות הרגליים של הילד היו כ90 מעלות פנימה המצב מאוד הלחיץ אותי ואת אישתי והרבה מחשבות עלו בראשנו לגבי עתיד הילד, אני מטופל אצל ד"ר שטארקר בבית חולים נהריה. יומיים לאחר הלידה רועי הולבש בגבס שאחת לשבוע הוחלף בבית חולים. לאחר סידרה של 4 החלפות ויישור כף הרגל הילד נכנס לניתוח כפול (בשתי הרגליים) בגיד האכילס.כעבור שלושה שבועות הוסר הגבס וכיום רועי חגור בעזרת חגורת דניס בראון. אני רוצה לנצל את במה זו ולהודות בראש ובראשונה לד"ר שטארקר על הטיפול המסור והסובלנות שהפגין כלפינו (גם שהפרענו לו ביום שישי בלילה בזמנו החופשי) ועל כך שהפנה אותי לפורום המדהים הזה שלמדתי והשכלתי רבות ומהאתר המבורך של אושרי. כמה טוב להתמודד עם המצב יחד עם "חברים למועדון הקלאב פוט" אשמח לדעת אם חברי הפורום מקיימים מפגשים (מפגשי הקלאב) יהיה לי ולרועי לעונג להצטרף לאחד המפגשים. בברכת בריאות והחלמה מהירה לכל הילדים, עופר

שלום עופר וברוך הבא!!!

לדעתי אתם המבקרים החדשים השניים פה היום , אז בכל אופן מזל טוב גדול. ברוך הבא לפורום שמסייע ומסיעים לו לגדול ולהתפתח. אני שמחה שמצאתם את הרופא הנכון ואת הפורום שלנו... וכן אנו מקיימים מפגשים\ כמובן שברגע שיתהווה אחד כזה, נעדכן. שיהיה בכיף וכמו שאני אומרת לכולם, אתה מוזמן לשלוח את תאריך הלידה של רועי, שם מקסים אגב, ושלך ולא לשכוח, תמונות

ברוכים הבאים

ומזל טוב להולדת התינוקי
כמו שאורית כתבה יש נם מפגשים ותמיד הם מ ד ה י מ י ם, מקוה שיהיה אחד בקרוב, אני כבר מתגעגעת. טוב לקרא על ד"ר שטארקר, אני לא בטוחה שהוא רשום ברשימת הרופאים שלנו, כדאי להכניס גם אותו.
עידית

ברוך הבא לך עופר

טוב לקרוא אותך כאן בפורום. אני אמא לילד בן שמונה חודשים שמטופל בצפת ושמחה שעוד צפוני אחד הצטרף לכאן. השאר עמנו לילה טוב, אורנית

ilana k

New member
ברוכים הבאים

אני אמא לילד מקסים בן ארבעה חודשים עם קלאב פוד ברגל שמאל.

ברוך הבא

אני נילי אמא של רועי בן שנה וחודשיים ויש לו ק"פ ברגל ימין . אני מסכימה איתך שהפורום פה תורם רבות לכל מי שנכנס בין אם הוא כותב כאן ובין אם לא . רק לא כ"כ אהבתי את זה שכתבת החלמה מהירה האם ילדינו חולים במשהו , אם כן הם יהיו חולים בו כל החיים מכייון ולמרות שהרבה פה מטופלים בפונסטי והרגליים ממש נראות יפה הם אף פעם לא יהיו כמו הרגל השנייה או כמו רגליים שנולדו ללא ק"פ .

ברוך הבא, עופר

מאחלת לך המון בהצלחה. שבו איתנו וקבלו עצות ועזרה. עם הזמן, תוכלו גם אתם לייעץ לנו ולאחרים. אני יעל, אמא של טל בן השש וחצי, בעל רגל שמאלית קלאב-פוטית. נותחנו פעמיים. הפעם האחרונה הייתה לפני שמונה-תשעה חודשים, ניתוח להעברת גיד בכף רגל שמאל. אנחנו בשנת השיקום שעוד מעט מסתיימת ומקווים שהתוצאות בסוף השנה הזו, תהיינה מקסימליות. בהצלחה שוב, יעל

גווניבר

New member
ברוך הבא!

אתה מוזמן לקרוא את הסיפור שלי במאמרי הפורום, ולפנות אלי בכל עיניין. (יש לי ניסיון של 22 שנה עם קלאבפוט
)

למעלה