שלום,אני אחרי ת.ד+עבודה(הייתי שליח)

yshiraz

New member
שלום,אני אחרי ת.ד+עבודה(הייתי שליח)

פתחתי בהתחלה תיק אצל עו''ד וקבענו על X כסף , אחרי שנה ככה הפציעה החמירה ממש ואז העו''ד אמר לי לבוא לחתום על חוזה אחר מכיוון שזה נחשב עכשיו לתיק גדול וזה יתפתח ממש. זה חוקי?!

שכר טרחת עו"ד בת"ד

שלום רב, הנוהג הקבוע הוא תשלום לעו"ד לפי אחוזים, ובהתאם לשלב שבו נמצא התיק, למעט אם הגעת להסכמה על סכום מסויים. אני מציעה לבקש מהעו"ד לפקסס לך את הסכם שהוא רוצה להחתים אותך עליו כעת, ואז תוכל לדעת אם כדאי/מומלץ/חוקי. בברכה,

yshiraz

New member
OK עוד שאלה-

אני בתביעות לחברת ביטוח של האופנוע, עכשיו חוצ מזה איך הולך הטביעה לביטוח לאומי? אני עם נזק ברצועות בגלל התאונה ואחרי ניתוח ובלאגן אחד גדול.

תאונת עבודה

שלום רב, עליך לפנות קודם בתביעה לדמי פגיעה, בעבור הימים שנעדרת מעבודתך. באם נשאר נזק לצמיתות, אתה מגיש גם תביעה לנכות ובודקים אותך וקובעים אם יש נכות או לא. אני מציעה גם לקרוא באתר של ביטוח לאומי ולהעזר בפורום של ביטוח לאומי. בברכה,

yshiraz

New member
על הימים שלא עבדתי אחרי הת.ד קבלתי

תשלום מביטוח לאומי, עכשיו העו''ד שלי אמר לי שצריך להגיש גם תביעה לביטוח לאומי בגלל הנזק שנגרם לי, ועם אני רוצה שהוא ייצג אותי מביטוח לאומי אז זה 11% . מה אתם אומרים?

תביעה בביטוח הלאומי

שלום רב, באפשרותך להגיש תביעה לביטוח הלאומי לתשלום דמי פגיעה והודעה על פגיע בעבודה, בהתאם לטופס המצ"ב: http://www.btl.gov.il/DownloadFiles/Forms/t211.pdf דמי הפגיעה ניתנים בעבור 90 הימים ראשונים בהם אינך יכול לעבוד והיקף כ-75% מממוצע שכרך בשלושת החודשים שטרם התאונה. לאחר התקופה הנ"ל באפשרותך להגיש תביעה לקביעת דרגת נכות כתוצאה מפגיעה בעבודה על פי הטופס המצ"ב: http://www.btl.gov.il/DownloadFiles/Forms/t200.pdf סופ"ש נעים, אלמוג רפאל

שכר טרחה בתביעות מסוג תאונת דרכים

לידיעתך, בשונה מהנהוג בד"כ בתביעות גוף, המחוקק בתאונות דרכים קבע כי שכ"ט יהא קבוע בחוק. ובהתאם לחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים, התל"ה - 1975, שכ"ט עו"ד יהא, כדלקמן: 8 אחוזים במקרה שמושגת פשרה לפני הגשת תביעה לבית משפט; 11 אחוזים במקרה שמושגת פשרה לאחר הגשת תביעה לבית משפט; 13 אחוז במקרה בו ההליך המשפטי מוצה בפסק דין. לשכר הטרחה מתווסף מ.ע.מ. כחוק; סופ"ש נעים ובהצלחה, אלמוג רפאל

למעלה