שלום אני אשמח אם תעזרו לי..

didigirl17

New member
שלום אני אשמח אם תעזרו לי..

אני צריכה לעשות עבודה קטנה בסגמון מאמר על שימור זכר השואה. העבודה היא כזו: דון בחשיבות של שימור זכר השואה בימינו, והצע דרכים שבהן יוכלו בני נוער במדינת ישראל לתרום בנושא זה. היו עוד כמה סעיפים אבל עשיתי אותם.. עם אלה אני קצת מתקשה ולא יכולה להרחיב עליהם כמו שצריך אשמח אם תעזרו לי בקשר לזה תודה מראש|

בדיוק דיברנו על הנושא

ביום השואה הבינלואמי, קיימנו בצ'ט של הפורום דיון עם בני נוער על הנושא, אכתוב לך בראשי פרקים ואת כבר תפתחי אותם לנושאים: חשיבות שימור זכר השואה: - עם שאין לו שורשים ואינו זוכר את העבר, גם נושא קשה וכואב כמו השואה, אין לו עתיד, אין לו כבוד לאבותיו ולתרבות שלהם. - חשיבות שחלילה שואה לא תקרה שנית. דוגמאות לשימור זכר השואה אצל בני נוער: - הקמת אתרי אינטרנט, או הנצחה בתוך האתר של בית הספר/תיכון/תנועת נוער שיעסוק בהנצחה, בתמונות, אומנות, עדויות וכו'. - הקמת קיר הנצחה בבית הספר/תיכון/תנועת נוער שיעסוק בהנצחה, בתמונות, אומנות, עדויות וכו'. - עיתון מיוחד לקראת יום השואה בבית הספר/תיכון/תנועת נוער שיעסוק בהנצחה, בתמונות, אומנות, עדויות וכו'. - במקום טכס משעמם, לערוך פעילות שקשורה לנושא, להביא לבית ספר/תיכון/ תנועת נוער - פרטיזן שידבר על לוחמה נגד הנאצים. בהצלחה ואשמח לקרוא את עבודתך.

didigirl17

New member
../images/Emo140.gifהמון המון תודה רבה!!!!

באמת עזרת לי והבאת לי נקודות למחשבה..!
מודה לך המון!!!

למעלה