שלום, אני במקצועי מורה

staycool

New member
שלום, אני במקצועי מורה

לספרות וחינוך מיוחד מסלול של כיתות א' עד חטיבות ביניים. כרגע, אני לא מצליחה למצוא עבודה ואשמח לדעת אם מישהי/ו מן הפורום יודע/שמע/מכיר ביה"ס במרכז (חולון/בת ים/תל אביב) שצריך מורה בתחום- לא אכפת לי גם בחינוך הרגיל... המון תודה וחג שמח!!!

staycool

New member
האמת היא שההתמחות שלי היא ליקויי

למידה, הפרעות התנהגותיות, עבריינות נוער, טעוני טיפוח- קצת קשה לי מבחינה רגשית להתמודד עם cp...

שוגץ

New member
שלום לימון

כמה ילדים יש בגן? מהם המגבלות? זהו שיתוק מוחין בדרגה גבוהה כולם מרותקים לכסאות גלגלים?

cp הטרוגני

מדובר באשכול גנים בגילאים שונים...עם חתך פגיעות רחב. אם תרצי פרטים נוספים, תפני אליי באופן פרטי יותר.

אור לי 2

New member
הי STAYCOOL

אני מנסה שוב , שמי אורלי אנו גרים ברמת גן האם האפשרות לעבוד כמורה משלבת לילד לקוי למידה בכיתה ב' יכול לעניין אותך ביהס נמצא ברמת גן אם את מעוניינת את יכולה לכתוב לי למייל [email protected] תודה

staycool

New member
שלום אורלי

אני כותבת את ההודעה הזו כבר פעם שלישית והיא לא נקלטת במערכת, אני מקווה שהפעם היא תקלט... העבודה מאוד מעניינת הבעיה שלי היא חוסר ניידות -כדי להגיע לרמת גן אני זקוקה לשניים עד שלושה אוטובוסים (תלוי איפה ברמת גן).... תודה בכל זאת.........

אור לי 2

New member
הי STAYCOOL

ביהס נמצא ברמת גן גבול גבעתיים ברח' חשמונאים וגם נקרא בהס חשמונאים. חג שמח אורלי

oh me

New member
גשי אל המפקחות

בדרך כלל בתקופה הזאת, ישנם מיקרים בלתי צפויים של מורות בשמירת הריון. מורות חדשות , שלא הצליחו לשרוד את החודש הראשון (בעיקר בכיתות של הפרעות בהתנהגות+מורכבויות). שיהיה לך בהצלחה

למעלה