שלום, אני בן 14 ואני נורא מתעניין

kidi2

New member
שלום, אני בן 14 ואני נורא מתעניין

ראיתי פה ושם קיט סרפינג וזה ממש עניין אותי, יש לי כמה שאלות להתעניינות: מה העלות של הציוד? כולל ביגוד אם צריך כמה עולה להשכיר כזה ציוד? כמה זמן בערך לוקח ללמוד את הבסיס של הספורט? כמה זמן בערך לוקח להעלות את הקיט לאוויר? יש שליטה על הכיוון של הגלישה או שתמיד צריך לזוז בכיוון הרוח?

kiteaway

New member
יופי של גיל להתחיל

עלות הציוד ,יכולה לנוע לציוד משומש סביר סביב 3000 שח וזה כולל את הכול,השכרת ציוד לא קימת בארץ מלבד מרכז קייט אווי שפועל בכנרת בחודשי הקייץ וגם שם אופצית ההשכרה היא רק בשטאל בלב הכנרת ולאנשים שעברו הדרכה בעבר,זמן לימוד הוא קצר יחסית לענפי גלישה אחרים והקצב יקבע על פי ההתמדה שלך ,וההתחלה נכונה,חשוב לציין שלימוד נכון הוא הכרחי ואל תעשה קיצורי דרך,הבסיס חייב להיות מקצועי ואם דגש רחב על נושא הבטיחות,קייט עולה לאוויר כבר בשעור ה1 וזה ממש תהליך קצר ומהיר,לאחר שתרכוש מיומנות אתה יכול לשלוט לגמרי על כיווון הגלישה שלך ואתה הבוס של הציוד ולא ההפך נישמח לעזור לך בכול דרך אפשרית בכניסה לספורט תוכל להשיג אותנו לשאלות נוספות בבית ספר שלנו בינאי 098666991 בהצלחה

אל תתעניין - תעשה! ../images/Emo3.gif

כמו שאמר kiteaway זה באמת אחלה גיל להתחיל!! ושים דגש בעיקר על המשפט שהוא רשם בנוגע ללימוד - בלי קיצורי דרך. תעשה קורס מסודר במועדון מסודר עם מדריכים מיומנים וביטוח. בהצלחה

למעלה