שלום, אני גבי, ואני שמן...

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
שלום, אני גבי, ואני שמן...

(מחיאות כפיים ברקע). היום נשקלתי, וגיליתי משהו מפחיד, באמת מפחיד... אני בטוח כמעט בוודאות שהעלייה המדאיגה במשקל נובעת מהעובדה שהחילוף חומרים זה לא מה שהיה פעם, בלשון המעטה. המצב אפילו רע... אמרו לי שצריך להתחיל לאכול בריא, סיבים וכאלה, למרות שלטעמי אני אוכל עוד בצורה סבירה, אבל אני אובד עצות... מה תמליצו? גרנולה? פריכיות? עוד משהו מתריע?! בתודה.

ranzz

New member
ספר לנו, מה אתה אוכל?

"סיבים וכאלה" לא יעזרו לך חבוב.. זה הרבה יותר מקיף מזה. הדברים החשובים שיכולים לזרז קצת את חילוף החומרים שלך הם: 1. פעילות גופנית כמו שמידנייט אמר. 2. שתייה של לפחות 3 ליטר מים ביום. 3. חלוקת הארוחות שאתה אוכל ל4-5 במקום 2-3. ככה שאם תעשה את שלושת אלה ולא תשנה כלום בתזונה שלך, אתה כנראה תוריד במשקל בהנחה וחילוף החומרים הוא הדבר היחיד שהשתנה ולא באמת התחלת לאכול יותר. מצד שני, ברור שצריך להקפיד על תזונה נכונה אבל בוא ספר לנו מה אתה אוכל...

Kgt1

New member
אמממ אז ככה...

כעקרון ספורט הייתי עושה תמיד, קצת הזנחתי אבל עדיין לא לחלוטין, ובכל אופן חזרתי להתאמן... הרבה מים עוזרים לנושא? זה חדש לי... לגבי מה שאני אוכל, אומנם זה כולל גם אוכל לא בריא, אבל זה לא קבוע, אני מאוד מגוון בנושא הזה... אמרו לי שאסור לאכול מטוגן, נכון?

למעלה