שלום אני גם חדש(יחסית)...ו.....

שלום אני גם חדש(יחסית)...ו.....

אני רוצה לעשות כאן משחק בפורום! קודם כל אני רן בן 19.5 מירושלים חובב אינפקציה מושבע! הייתי ב3 הופעות(אבל אף אחת מהן לא הייתה הופעה באמת מלאה) אני מת להיות בהופעה שלהם ב29 בצוללת! תבואו!!! אני רוצה לעשות משחק ואני מקווה ששירה ורן יאשרו לי... רן כבר בטח מכיר את המשחק והוא עשה אותו בפורום עברי לידר לא מזמן.. הרעיון הוא לקחת את הדיסק הראשון לשים את רשימת כל השירים ובכל פעם כל אחד יבחר את השיר שהוא הכי פחות אוהב עד שנישאר עם הטוב ביותר! אחרי זה ניקח את הדיסק השני ונעשה בו אותו דבר עד שנישאר עם השיר הכי טוב בו! אחרי זה ניקח את כל השירים ללא הדיסקים(ולא חסר כאלה) וגם מהם נבחר את ההכי טוב! נעשה עוד סיבוב אחד של גלגל הצלה ונבחר עוד שיר אחד מכל המנופים! ישארו לנו 4 שירים ואז נעשה רבע גמר חצי גמר וגמר! ובסוף נבחר לנו את "השיר" האהוב על הפורום של אינפקציה! אז אם שירה ורן יתנו לי אישור להריץ את המשחק כבר ממחר אני אשמח! תודה לכם ולילה טוב....

../images/Emo54.gifמבחינתי זה בסדר ../images/Emo12.gif

אהמ למה אתה צריך אישור שלי אני לא מנהל כאן או משהו
אבל מבחינתי זה דווקא נחמד

המקטרג

New member
עם כל הכבוד

אני שונא לעשות את זה לדעתי זה ממש חסר טעם. מי שיכנס לפורום (ואני מדבר מניסיון) ייתקל רק בהודעות "סיבוב שני" "מחזירים שיר מסוים" וכו', ויברח מכאן מיד. אני בעד לעשות את זה, אבל לא להגזים בכמות ההודעות בדף

../images/Emo54.gifהמשחק ייערך לא בצורה כזאת

יהיה הצבעה של פעם בשבוע או קצת פחות, כי באמת כמו שאמרת זה ממלא את הדפי פורום במשחק ודברים לא עקרוניים אבל המשחק דווקא טוב ויפה ואפילו ערכתי אחד כזה בפורום עברי לידר

לדעתי זה אחלה רעיון כי-->

ככה נראה מה השיר האהוב על הרוב. איזה שיר הכי חזק, ואיזה הכי חלש. זה דווקא מעניין. ואגב, קוראים לזה החוליה החלשה. אני בעד, זה גם לא ממלא את הפורום, כל שבוע בערך עושים סיבוב חדש לא כל יום.. אפשר לחשוב.

ziljian 1234

New member
מה????!?!?!?!?!?

יש הופעה בצוללת ב29???? אנלא מאמינההההה!!!!!! איזה באסה.. אגב אני אורטל בת 17 גם מירושלים..! איזה באסההה אני בתל אביבבב!

היי רן:) חחח

נהנתי לדבר איתך אתמול... אממ זה משחק מוכר, בכיף תעשה... ואם צריך תשים בכל סיבוב קישורים לסיבובים הקודמים, שאלה שלא ראו ולא יבינו מה הולך, יכנסו ויבינו... בקשר ל-29... אמרתי לך כבר, יום שישי, קצת בעיה! אני לא יודעתתת..... הם לא יהיו בירושלים בקרוב? או שאני אסע עד לתל אביב אם צריך.. [לא ביום שישי!]

אמממממ תודה רבה!../images/Emo24.gif

קודם כל תודה לכל המברכים(שירה המנהלת בירכה זה שווה הכל לא?) ותודה על התמיכה במשחק.... קודם כל לא נראה לי שזה יציף את הפורום אני יודע אישית שרן עשה בערך הודעה כזאת פעם ביום וזה לא היה נראה הרבה(האמת היא שפורום עברי לידר הוא נורא גדול ועמוס וכל יום נפתחות שם איזה 6 הודעות...) בשביל שלא יווצר עומס אעשה הודעה כזאת פעם בשלושה ימים וקח גם אתן לכולם סיכוי להצביע כי קורא שיום אחד כאן יום אחד שם... לא אעשה את זה כמו כוכב נולד עם איזה 7 גלגלי הצלה בדרך אל תדאגו.. מחר אתחיל את המשחק ואסביר את כל הכללים ואם יהיה צורך נשנה אותם קצת.. בכל מקרה תודה על האישור(ושירה אני כן מרגיש צורך לבקש רשות על משהו שהולך להיות באופן קבוע בפורום) נתראה מחר.. ביי...

למעלה