שלום אני די חדשה בזה ואני צריכה עצה

marihuna

New member
שלום אני די חדשה בזה ואני צריכה עצה

טוב אז אני ינסה לקצר כמה שיותר........ זה די מסובך מקווה שמישהו יבין..... אז הקטע הוא עלי ועל אמא שלי שאנחנו ממש אבלל ממש לא מסתדרות כל היום רבות.............!!! על מה שלא יהיה.... וזה הגיע אפילו לזה שהיא הגישה תלונה נגדי... יענתו אני לא אומרת שזה לא מגיע לי.... ( לקחתי לה את האוטו אם כמה ידידים).. אבל בכל זאת!!... זאת אמא שלי!!!! כאילו מה לעזאזל?... בכל מצב....... בסוף הגעתי למצב שדי אני לא יכולה יותר לסבול את המצב הזה... כי אם זאת אמא שלי אז זה כל המשפחה שלי שנגדי לפעמים זה היה גם בלי צדק....... אז פשוט עברתי לגור אם אבא שלי ואישתו... שזה לא היה פחות גרוע... אישתו עשתה לי תמוות ... בכל מצב אחרי שעברתי אני ואמא שלי משום מה התקרבנו... והיינו ממש בקשר טוב ולאחר 4 חודש החלטתי לחזור הביתה... הכל היה בסדר בהתחלה עד שיום אחד מצאתי אצלה בחדר תצלומים מיומן פרטי שלי.... ששם היה רשום הכל!!! ממש הכל!!!.... והקטע הוא... שאחד הדברים שהיינו רבים עליו הוא פרטיות.. שזה הדבר שהכי חשוב לה... ושקרים ... שגם את זה למדתי ממנה כי כל החיים היא הייתה משקרת אותי... לפני כמה חודשים רק גיליתי שאבא שלי היה חתיכת נרקומן ואלכוהוליסט ושאישתו הייתה בכנופיה קולומביאנית ידועה לשימצה ושהוא איים על החיים שלנו ותחכך את עצמו ואיים לרצוח את אמא שלי...... בקיצור העצה שאני צריכה היא... מה לעשות אם מה שאני יודעת?... לספר לה שמצאתי את התצלומים או לא?.. אני לא רוצה שוב שיהרס הקשר מצד אחד עד שהוא סוף סוף השתנה.... אני יודעת שהתצלומים אצלה בחדר עוד לפני שעברתי לגור אם אבא שלי.. ומצד שני אני לא מסוגלת עוד לשתוק!...

ofra176

New member
אם הבנתי נכון, אז...

התצלומים אצלה מלפני שהקשר שלכן השתפר, נכון??? אני מבינה את הצורך שלך בפרטיות אבל אני גם מבינה למה אמא שלך פגעה בפרטיות שלך בתקופה שהקשר שלכן לא היה טוב. תראי חמודה, אני מאמינה שהתפקיד והחובה של ההורים הוא לדעת מה קורה עם הילדים שלהם, לא בכל פרט קטן ואינטימי כמובן, אבל באופן די יסודי - עם מי הם מסתובבים, מה הם עושים וכד'.. אני ממש בטוחה שכשאמא שלך הסתכלה ביומן היא עשתה את זה מדאגה. היום, כשהקשר שלכן טוב אם את משתפת אותה במה שקורה איתך, אין לה סיבה לפגוע בפרטיות שלך. אני מציעה שתדברי איתה, בשקט, בלי סערת רוחות.. תגידי שאת יודעת, שאת מבינה שזה היה בתקופה אחרת כשהקשר בינכן היה אחר.. וכדאי גם לדבר על הנושא של הפרטיות שלך ושל הדאגה שלה. לסכם איזו דרגה של שיתוף תרגיע אותה.. כדי שהיא לא תצטרך לבלוש אחרייך.. ובקשר לשקרים.. נשמע לי שהם נועדו להגן עליך. בהצלחה.. ותעדכני אותנו..

faith2

New member
אממ,,

היומן שלך מהווה את כל הסודות הכי כמוסים שלך על הדף- ולאף אחד, ואני חוזרת לאף אחד אין שום זכות לקחת בעלות עליו ולחדור לפרטיות שלך. אם תישבי עם אמא ותסביירי לה יפה, שגילית את זה, ואת חושבת שהיא עברה את הגבול- אין סיבה בעולם שהמערכת יחסים שלכם תתערער שוב. אבל תזכרי שהכל עניין של גישה. לה- אין שום סיבה לעכוס עלייך- כי הרי את היית בסדר גמור, במקרה הזה, היא זאת שלא הייתה בכלל בסדר. אבל שוב- הכל עניין של גישה, שהיה לך הצלחה!

למעלה