שלום! אני די חדש פה

FlootzicK

New member
שלום! אני די חדש פה

יש לי שאלה והפנו אותי אליכם.... מישהו אולי יודע על קבוצות קפוארה ברחובות? לא משנה איזו קבוצה רק משהו.. הקבוצה הקדומת שהייתי בה לא הייתה משהו.. תודה. אגב, קוראים לי עידו.

FlootzicK

New member
הייתי בקבוצה במזכרת בתיה....

בהתחלה היינו Capura Ginga ואז עברנו ל-solda bahaia... קיצר השנה זה נהיה רע... מישהו יכול להפנות אותי לאיזה אתר\טלפון משהו כזה?? בבקשה.... תודה רבה!

potro

New member
../images/Emo6.gifדבר עם סומברה

הטלפון שלו הוא 0507656691 קוראים לו SOMBRA או יגאל והוא מדריך של ABADA וברוך הבא לכוחותינו

Kalimac

New member
כוחותינו O_ס

מה זאת, מלחמה? לחדש, נסה את שתי הקבוצות ובדוק מה מתאים לך. לפוטרו, אני לא בטוח שזה רעיון טוב לשים באינטרנט ככה מספר טלפון בפורום ציבורי ללא רשות בעל המספר. פעם הבאה במסר!

potro

New member
תפסיק להיות כזה קשה

כוחותינו לא אומר רק מלחמה (למרות שיש לנו המנון,סמל ומדים) ובקשר למספר אתה צודק למרות שזאת פירסומת טובה אתה לא חושב

Kalimac

New member
פרסומות או לא

זה רק הוגן לשאול את האדם לפני ששמים את מספרו במקום כה ציבורי. מאחר ולא רק קפואריסטות משוטטים בפורומים, שלא יקבל טלפונים מסתם "מטרידנים" (כן, זה קורה). ואני בכלל לא קשה, אני יותר גמיש ממך

emrejen

New member
הטלפון והפרטים שלו

נמצאים באתר אבאדה רחובות מזה הוא מרוויח את האוכל שלו

ToryMaster

New member
ברמת העיקרון

אני לדוגמה, בפורומים שאני מנהלת, לא מאפשרת לפרסם מספרי טלפון, בין השאר כי זה פרוץ למטרידנים וכי לפעמים אי אפשר לדעת מי פרסם את הטלפון ושל מי הוא. נראה לי שעדיף באופן כללי, פשוט להעביר מספרי טלפון במסרים.

למעלה